-
około 8 minuty jaka piosenka tu leci? pomocy[youtube.com]
-
Piosenka ze stretchingu "Since forever"?Cześć :) Szukam tytułu piosenki którą słyszałem na fitnessie w trakcie rozciągania. Śpiewał ją jakiś ...
-
Co to za kawałek?Nagranie trochę słabe bo z klubu, ale wyraźnie słychać motyw. [przeklej.org] Z góry dziękuję ;)
-
męski głos, znany utwór, często puszczanyPilnie szukam utworu. wokalista - styl coś w klimacie Robbiego Williamsa, silny i ...
-
co to za nuta?co to za kawałek który zaczyna się od 23 sekundy tego filmiku? [youtube.com] bardzo proszę o pomoc
-
Piosenka "Turla turla ej"Witam, jest to pioseneczka z lat 90-tych, może się pomyliłem o jedną dekadę :) Śpiewają ...
-
tytuł piosenki z filmiku[youtube.com] 11 -14 Sec dokładnie
-
Muzyka z youtube[youtube.com] poszukuję tytułu piosenki z tego filmiku, za pomoc będę bardzo wdzięczny :)
-
kto jest wykonawcą piosenki ??? Ja poczekampiosenka zaczyna się od słów .....znowu w życiu przyszło mi czekać
-
Co to za piosenkaWitam, poszukuję nazwy piosenki, kojarzę z niej tylko teledysk, a mianowicie - przez cały czas ...
-
-
Czy zna ktoś tytuł piosenki z tego filmiku?[facebook.com]
-
co to za nutka??[www49.zippyshare.com]
-
co to za nutka??[www49.zippyshare.com]
-
Co to za piosenka ?Witam. Szukam tytułu takiej piosenki,gdzie chyba podczas refrenu są wystrzały bodajże z pistoletu a potem ...
-
"Samo życie" wątek muzycznyWitam, poszukuje autora i tytuł wątku muzycznego z tego linku: [w12.wrzuta.pl] Pochodzi on z ...
-
Piosenka z teledysku, 2 facetów kolorowo ubranychWitam. Poszukuje piosenki z teledysku w którym występuje dwóch facetów ubranych w kolorowe abstrakcyjne stroje. Piosenka ma ...
-
Japońska piosenka (Anime)[drive.google.com] Jest to link do pewnego Anime, ale to nie istotne, interesuje mnie piosenka, która jest ...
-
włoska piosenka tytułogladałem teledysk na eska tv kiedys w tym teledysku taki chłopak jechał kamperem i zabrał ...
-
Rosyjska piosenka o metrzeZaczyna się od ok. 6:30 [tnij.org] Nagrałem tutaj kawałek bo tam się długo ładuje [www55.zippyshare.com] A jeśli ktoś zna ...
-
Zna ktoś tytuł pilne dziękuje[jbzd.pl]
-
Rosyjskie techno[youtube.com] dokladnie mi chodzi o piosenke z 20:50 minuty prosze o kontkat na meila z ...
-
Muzyka na początku filmu[youtube.com]
-
co to za disco polo?[www4.zippyshare.com]