-
dj kris amsterdam chyba 2004 kobiecy vocalDosyć spokojny powoli rozkręcający się kawałek NAPEWNO krisa. Z bardzo przyjemnym damskim głosem. Nutka mnie ...
-
Lata 70Co to za piosenka ?
-
Jak sie to nazywa *,*Tytul muzyki od 1:50 [youtube.com]
-
Czyj to remix. Dla znawców tematu :-)[youtube.com]
-
reklama H&M[youtube.com]
-
Piosenka z zapowiedzi eska tv!Czy ktoś potrafi rozpoznać piosenkę, która leci w tle? Albo chociaż rozpoznać słowa? [eska.tv]
-
Piosenka z kazantip festival trailer :) vol.2Witam. Zadałem pytanie w istniejącym wątku ale już ma tag rozpoznane i brak atencji to ...
-
Czeska piosenka?Co to za piosenka czeska? "Nie znam tytułu ani wykonawcy ale opiszę teledysk. Czeszka śpiewała chyba przy ...
-
Osiemnastka reziego - muzykatak jak w tytule poszukujemuzy z tego filmu 20s [youtube.com]
-
zna ktoś ? pilne http://japfest.pl/galeria/film na dole strony, 7:35
-
Melodia z początku kawałkaSzukam kawałka z którego pochodzi melodia którą w tym kawałku słychać od 1.00 [youtube.com]
-
Wiecie gdzie znaleźć "nucenie" kobiety ?Wiecie gdzie znaleźć coś w stylu "nucenia" kobiety w tle tej piosenki - Beyonce ft ...
-
Piosenka z filmiku pomóżcie :)Hej. Ostatnio oglądałam filmik o śmiesznych zwierzętach i w pewnym momencie usłyszałam dość fajną... ...
-
co to za piosenka?[www4.zippyshare.com]
-
co to za nutka??[www4.zippyshare.com]
-
Piosenka w Prawo AgatyCo to za piosenka polska leciała dziś w odcinku nowej serii Prawo Agaty ? z góry ...
-
Piosenka z filmiku na youtube[youtube.com] 3:07 :)
-
Prawo AgatyCo to za piosenka polska piosenkarka,piosenka leciała wczoraj w trakcie odcinku nowej serii Prawo ...
-
Muzyka z klubuPotrzebuję tytułu muzyki, która zaczyna się od 2:55 [soundcloud.com]
-
rozpoznajemy !Zna ktoś może ? dziękuję z góry ! [youtube.com]
-
Hip hopowa piosenka z koncertu JimkaSzukam tytułu piosenki, która pojawia się w 0:25-0:37 tego filmiku: [youtube.com] może ktoś coś kojarzy? :)
-
piosenka z kazantip festival trailer :)witam, czy zna ktoś może wykonawcę tego mega kawałka, który trwa od 1:32 - 2:39? [vimeo.com] jest po ...
-
Aria z filmów 'Skazani na Shawshank' i 'Życie jest piękne'Witam, poszukuję tytułu arii z filmów 'Skazani na Shawshank' i 'Życie jest piękne'. W 'Skazanych..' ...
-
Piosenka z kobiecym wokalem i saksofonem/trabkaDziś w szkole w radiu słyszałem taki kawałek, gdzie jakaś kobieta śpiewa coś w stylu ...
-
Roxanne- Sting (nowsza wersja)Hej. Jak byłam młodsza często oglądałam VIVA (ktoś to jeszcze pamięta, jak leciała tam muzyka? ...