-
wokal z piosenkiw jakiej piosence znajduje sie ten wokal pare sekund przed 57 minuta [www55.zippyshare.com]
-
Szukam rytmicznych piosenek gospelSzukam rytmicznych piosenek gospel. Coś a la amerykańscy baptyści.
-
muzyka z gryszukam tytułu piosenki z tego filmiku: [youtube.com]
-
-
Filmik z YTWitam szukam nazwy utworu lecącego w tym filmiku [youtube.com] Zaczyna sie dokładnie w 3:30, pytałem ...
-
Nutka z zakamarków youtube'a[youtube.com]
-
Pomocy! Męczy mnie ta piosenka, a nie znam tytułu!Problem w tym że nie pamiętam nawet jej słów. Może pomożecie? doskonale pamiętam teledysk. Została ...
-
co to za piosenka? tanecznataniec- to chyba tango, ale o piosenke tu chodzi [youtube.com]
-
tytul piosenki, ktora leci tu w klubie!!!!!????[facebook.com]
-
Co to za piosenka?Witam, wie ktoś może, co to za piosenka w filmiku np. od 0:50? [youtube.com]
-
Muzyka z filmiku na YouTube, Tandem Of Die, DriftWitam, proszę o tytuł zaznaczonej piosenki, z poniższego filmiku. Gdyby link nie działał dokładnie, jest ...
-
co to za piosenka ktora leci w 51 odcinku przyjaciolekdokładnie od 25 minuty sie zaczyna!!
-
muzyka z filmu 'disco polo' 2015Witam, kto oglądał film disco polo 2015 to będzie wiedział, szukam muzyki z początku filmu, ...
-
AXN - zobacz dlaczego jest czerwonyHej, hej :) Słuchajcie od kilku dni po głowie chodzi mi piosenka użyta w reklamie stacji ...
-
Teledysk - chora dziewczyna, szpital, motocyklWidziałem kiedyś ten teledysk na YouTube. Kliknąłem przypadkiem i nie zapamiętałem nazwy. Szukałem kilka razy, ...
-
piosenka którą słyszałem w jaka to melodia.w tle leciało hei laldi ladi lein hei ladi ladi lainpiosenka którą słyszałem w jaka to melodia.w tle leciało hei ladi ladi lein hei ladi ...
-
potrzebuje tej piosenki co leci w tle w tym filmie[youtube.com]
-
piosenka z filmu na yt , "Michael Jackson"[youtube.com] jak sie nazywa ta piosenka która sie zaczyna od 1:20 . Chodzi mi o ...
-
7Days muzykaCo to za muzyka z reklamy 7days bo mi się podoba i nie znam tytułu.Leci ...
-
jak się nazywa muzyka w tle ?[youtube.com]
-
Jak się nazywa ten utwór pogrzebowy?Utwór podobny do „Arii na strunie G” Jana Sebastiana Bacha, który pojawił się wczoraj na ...
-
Poszukuje teledysku.Otóż przedstawia się on mniej więcej tak: 'Dziewczyna przyłapuje swojego faceta na zdradzie. On jej ...
-
Rosyjska bądź ukraińska piosenkaChyba w języku rosyjskim, albo ukraińskim. Tych języków nie znam i trudno mi było cokolwiek ...
-
Piosenka podobna do I see fire[youtube.com] Hej! Wczoraj oglądając Hobbita słyszałem piosenkę I see fire. Melodia z refrenu bardzo przypomina mi ...
-
"Śmiechowa" muzyka. Co to jest?Poszukuję nazwy piosenki(?), która leci w tle tego filmiku [facebook.com] Będę wdzięczny za pomoc :)