-
znana piosenka walca angielskiego, ale tytuł..?od 0.15 do 2.10 (od 1.12 charakterystyczne słowa) [youtube.com]
-
Co to za nuta w 2:52 minucie filmiku?2:52 - co to za utwór, proszę o pomoc
-
Muzyka z Orlen Warsaw MarathonProszę o pomoc. Co to za muzyka zaczynająca się od 8:40 i trwająca do ok. ...
-
piosenka po angielsku, szczekają psy, woof woofwitam, poszukuje piosenki z lat 80, to była piosenka dyskotekowa, pamiętam, że było słychać psy ...
-
Rock alternatywny, ~2004 rok [załącznik]Witam. Nie mogę sobie przypomnieć wykonawcy ani tytułu piosenki, jak w tytule - rock alternatywny, ...
-
Piosenka z tego filmiku[facebook.com] Szukam piosenki z tego filmiku dla "kolezanki". Prosze, bo mnie ukatrupi xD
-
Muzyka lecąca w tle to...?[youtube.com]
-
Popularna klubowa piosenkaWitam poszukuje piosenki, czesto grana w klubach, szczególnie w energy 2000 katowice, W refrenie taki kobiecy ...
-
Nietypowa piosenka na końcu filmiku :)Może to nie muzyka dosłownie z programu TV ale z programu prowadzonego przez pewną blogerkę ...
-
I don't f@&k with you[youtube.com] Chodzi mi o ten beat, tylko dziewczyna śpiewa.. Z góry dziękuję :>
-
Szukam wolnej piosenki.Szukam wolnej piosenki, którą śpiewa kobieta. Znam jedynie słowa: "I'm.. thinking about you....". Bardzo spokojna ...
-
Soundrak z tej reklamy[youtube.com] Prosze o pomoc w odnalezieniu podkładu muzycznego znajdującego sie w powyższym filmie. Serdeczne dzięki!
-
Tytuł piosenkiWitam. Chciałbym się zapytać czy ktoś kojarzy piosenkę z reklamy dance chart na esce TV ...
-
Co to za piosenka?W teledysku tańczy ciemnoskóra dziewczyna z krótkimi włosami obciętymi na chłopca chyba. Jest też ciemnoskóry ...
-
fajna piosenka i super autozna ktos ??? [youtu.be]
-
Muzyka z intra (trap-dubstep)[youtube.com] OD : 0:00 - 0:014
-
POMOZCIE PROSZE DANCE/TECHNOWitm serdecznie , mam ogromna prosbe do was otoz szukam piosenki dance / techno nie ...
-
Nuta electro-house :)Bardzo mnie interesuje utwór od 0:55 :) [facebook.com]
-
Ciężkie zadanie - Polski hip-hopZa dużo informacji nie ma, kompletna pustka w głowie... Dwie osoby, facet i kobieta, śpiewają gdzieś ...
-
Polska Piosenka z PUBU!Witam was serdecznie, ostatnio jak byłem w pubie usłyszałem zaje utwór i najśmieszniejsze jest to ...
-
Klubowa nuta z 30 minSzukam tytułu piosenki z 30 min [www3.zippyshare.com]
-
"Like a machine"? usłyszane w Egurrola Fitness ClubSzukam utworu z pogranicza pop/elektro/możliwe, że remix, w którym występują słowa "(coming/going/woman - nie zrozumiałam ...
-
szukam piosenek z FilmuBLACK SHEEP SQUADRON: [youtu.be]
-
Teledysk z... nogąHEJ :) Szukam teledysku, z którego niestety wiele nie kojarzę. Jeśli dobrze pamiętam, "występowała" w nim... ...