-
FristajloWitam Na pewno znacie słynne ,,Fristajlo'' które kiedyś było hitem na youtube. [youtube.com] Chodzi mi jednak ...
-
Piosenka z reklamy spotifyWitam, właśnie usłyszałam na spotify reklamę. Co prawda nie nazwałabym tego reklamą, bo był to ...
-
Dosyc stara rosyjska piosenkaSzukam dosyc starej piosenki . Spiewala tam kobieta . Akcja teledysku dziala sie w szkole, ...
-
Szukam piosenki, która leci na samym początku utworu.Witam, szukam piosenki, która leci na samym początku tego utworu, niestety strony rozpoznające piosenki po ...
-
Prosiłbym o podanie utworów z całego filmiku[youtube.com]
-
SZUKAM MUZY HIP HPO DLA DZIECISZUKAM FAJNEJ MUZY HIPHOPOWEJ DLA DZIECI 5 - 7 LAT - MOŻE KTOŚ COŚ PODRZUCI. SZUKAM ...
-
Piosenka z "Mąż, czy nie mąż" 20minWitam, Mam prośbę, ponieważ nie mogę odszukać piosenki, która leci pod koniec serialu, tak 20/21minuta. Mam ...
-
Pomozcie znalezc ten bit,wiele dla mnie znaczy ! :([youtube.com]
-
Kojarzy ktoś???"Relax and folow me"tyle jest słów w tej nucie powtarzane co jakiś czas przez kobietę.Muzyka ...
-
Co to za piosneka ?czy ktoś wie co to jest? mam tylko kawałek bo tyle udało mi się nagrać ...
-
Prawdopodobnie - PIRACI Z KARAIBÓW?Witam! Chciałbym prosić o tytuł kawałka który leci w momentach: 2.20 - 2.27 i 2.30 - ...
-
Piosenka z tureckich hoteli, w refrenie jest Buli, bulWitam Wszystkich, po raz kolejny mam problem z tytułem, chodzi mi o piosenkę którą słyszałem ...
-
Jak sie nazywa ta muzyka?[facebook.com] Chodzi mi o muzyczke ktora zaczyna sie od okolo 2;05. Typowa smutna, czesto ja slyszalem ...
-
Kojrzay może kotoś piosenkę która leci na początku ?Kojarzy ktoś piosenkę która leci na samym początku, nigdzie nie mogę jej znaleźć :( [youtube.com]
-
niebieskie ustakiedyś na vivie w 2007/2008 roku leciał teledysk, gdzie niebieskie usta śpiewały kobiecym głosem taką ...
-
Szukam piosenki ZumbaWitam, szukam tej piosenki która jest na nagraniu bardzo mi na niej zależy także prosiłbym ...
-
Szukam tego utworu. Proszę o pomocWitam. Szukam wykonawcę tego utworu, może ktoś pomoże. Z góry Dziękuję, Michał
-
spotify muzyka z reklamyWitam, Dziwne wyzwanie dla was posiadam. Jeżeli ktoś używa spotify to na pewno spotkał się z ...
-
Co to za utwór z radio?Szukam utworu, który brzmi jakby był remixem jakiegoś starszego utworu, w refrenie leci chyba "must ...
-
Piosenka z Francuskiego Jazz RadioWitam poszukuję pewnej piosenki. Czasami leci na tej stacji [jazzradio.fr] Śpiewa ją kobieta o bardzo ...
-
piosenka z początku lat 00Hej, kiedyś miałam taką płyte ''domową'' z podpisem ''hity 2002'', miedzy innymi była tam piosenka ...
-
Witam chciałbym poznać tytuł tej piosenki. z góry thxWitam piosenka bardzo mnie zaciekawiła ale nie znam tytułu :C [m.facebook.com] Z góry dziękuję ! ...
-
Piosenka z audycji RadioParty.pl 13 marcaWitam! ;) Wczoraj wieczorem na Radio Party słuchałem audycji Retro, niestety nie usłyszałem tytułu tej ...
-
Rozpoznanie piosenki z filmiku o polskich drogachZ podanego filmiku - [cda.pl] poszukuję tytułu piosenki od 6:08 do 6:23. Być może ktoś to zna ...
-
co to za piosenka? Help me :DCzy ktoś wie co to za piosenka? :)