-
Szukam jednej piosenki. Znam tylko parę słów...by sprawić czy będzie inaczej... czas leci i nie zawróci... [coś] 16 lat... Piosenka była charakterystyczna, rytmiczna. W ...
-
Szukam piosenki.Szukam pewnej piosenki gdzie w teledysku byly paczki papierosów, gdzie potem "zmieniały" one się w ...
-
Poszukuję piosenki - fragment audioWydaje mi się, że to było dość znane w latach 90, audio wyciągnięte z filmu ...
-
Ferre Ostatki 14.02.2015 FuBuSiemka. o tuż ostatnio odwiedziłem klub muzyczny ferre klimat bardzo mi podpadł do gustu chciałbym ...
-
Co to za piosenka z filmiku na YouTube?[youtube.com]
-
Kawałek z przerwy pomiędzy meczami na ESL One Katowice[twitch.tv] - Kawałek zaczyna się od 1:41:00, był bym wdzięczny jak ktoś by pomógł znaleźć ...
-
Tytuł piosenki od 0:45 do 3:30.[m.youtube.com]
-
Piosenka z filmiku na youtubeWitam [youtube.com] Chodzi o tę piosenkę, zna ktoś, coś ;) ?
-
francuski czarnobiały teledyskszukam francuskiego klipu, czarno-białego. wydaje mi się, że to wcale nie zaszła produkcja. występuje ...
-
dla znawców muzyki danceWitam wszystkich! Szukam piosenki tak sprzed okołu 1 roku do 2 lat temu. Słyszałam tą ...
-
Szukam piosenkiTo była przyjemna piosenka coś z roku 2001 czy 2003 ( nie pamiętam dokładnie ). ...
-
Muzyka w tlekto wie jaki jest tytuł i wykonawca muzyki w tle w tym zwiastunie?
-
Klubowe retro klimaty, utwór do identyfilacji:)Jeśli ktoś zna tytuł tego "leciwego" utworku, to proszę o pomoc :) [www35.zippyshare.com]
-
Zapowiedź 3. odcinka PROJECT RUNWAYWitam serdecznie! Pilnie poszukuję piosenki lecącej w tle zapowiedzi 3-go odcinka Project Runway, podsyłam link ...
-
Piosenka z vivyszukam piosenki jakoś sprzed 8-10 lat. kiedyś często leciała na vivie ;) to była jakaś ...
-
Piosenka z 50 twarzy Grey'aKtoś może zna tą nutkę co tu leci? ;)) [youtube.com]
-
Co to za piosenka?1:47 link:[youtube.com]
-
Co to za melodia grana na pianinie?Prawdopodobnie z jakiegoś filmu. Kiedyś ją nawet miałem na płycie, ale tytuł mi zupełnie wyleciał ...
-
piosenka w stylu danceSzukam piosenki w stylu dance, w jej tekście usłyszałam coś takiego: " round get around ...
-
z imprezyJest w stanie ktoś mi powiedziec co to za kawalek?? :D [www56.zippyshare.com] z góry wielkie ...
-
refrenHej......szukam nazwy utworu który został połączony ze zwrotkami, tutaj wykonanie po angielsku, początek rozpoczyna się ...
-
Piosenka z filmikuWitam Was drodzy użytkownicy :) Czy wiecie może, jak nazywa się piosenka z tego filmiku? [youtube.com]
-
Co to za piosenka ze słowami 'Alleluja"?[youtu.be]
-
Co to za nuta :D??[www47.zippyshare.com]
-
Piosenka nanananaSzukam piosenki, mniej wiecej z lat '90.. Spiewa taka babka, szybko, piosenka pop... i prawie ciagle ...