-
Co to za rosyjska piosenka dance?Tak jak w tytule poszukuje tej piosenki.
-
Chłopaki nie płaczą[youtube.com] zna ktoś kawałek z tego urywku?
-
Z jakiej piosenki??[youtube.com] w tej nucie są wstawki innej, bądź też sama melodia, kojarzy ktoś? np. 0:40 ...
-
Nuta z Seta Proszęęęę[www16.zippyshare.com] Potrzebuję 1 nutkę zaczyna się w 41;50 Proszę pomóżcie. :)
-
Co to za nuta ?Witam co to za piosenka ?
-
Co to za nutka w 5.30 ?[youtube.com] Zna ktoś ?
-
Hiszpańska piosenka?Witam, szukam piosenki śpiewaną przez kobietę, prawdopodobnie po hiszpańsku.. Co jakiś czas leci w radiu ...
-
piosenka z radiaprosze moze ktos to zna wstawiam mp3
-
Piosenka w galerii handlowejSzukam piosenki zaslyszanej w jednym z centrum handlowych.Słyszałem już tą piosenke wakacje '12/13.Słowa kluczowe to ...
-
4 piosenkiCześć szukam nazw 4 piosenek lecących w tym secie [seciki.pl] 18:00/37:30/41:30/45:30/ Dzięki za pomoc
-
co to za utwór na początku filmu Die Well (Fala)film (niemiecki) jest z 2008
-
Jak nazywa się ta piosenka i w jakiej była reklamie?Kiedyś słyszałam ją gdzieś w jakiejś reklamie, ale zapomniałam w jakiej. Jest coś tam falling ...
-
Utwór w tleWitam. Czy ktoś wie cóż to za utwór w tle tutaj słychać? [youtube.com]
-
Tytuł utworuCzy ktoś wie może jaki tytuł ma ta piosenka ona często kończyła program Dziennik Telewizyjny ...
-
Potrzebuję tytuł piosenki z reklamy moodo[youtube.com]
-
Piosenka zagraniczna Taka jakby arabska flet/coś podobSzukam piosenki tak jak w tytule słyszałem ją w radiu i zależy mi ją znaleźć ...
-
Muzyka irl.Co to za r. i tytuł?
-
Co to za piosenka? :3[youtube.com] Od 1:40 :))
-
Szukam piosenki której pamietam teledysk.Szukam piosenki w której teledysku pamietam że były śmieszne wydarzenia,wpadki .Coś jakby mix śmiesznych wydarzeń ...
-
czarnoskóry raper, z gołą klatą, w leginsach, w kitceSzukam piosenki mniej więcej z połowy lat 80-tych. w teledysku rapuje Afroamerykanin, włosy ma przylizane ...
-
Muzyka Clubbasse[youtube.com] Witam potrzebuje nutke która zaczyna sie od 26:30 :DD
-
Piosenka z The voice of Poland. Link.Witam. Pilnie poszukuje dość znanej piosenki z programu The voice. Zaczyna się 1:38 [voice.tvp.pl] i ...
-
Zagadka - proszę o podanie tytułZagadka - proszę o podanie tytuł piosenki leci 3:59:[youtube.com]
-
Muzyka z meczu Virtus.pro VS NiPWitam. Link do filmiku: [youtube.com] Dokładniej chodzi mi o piosenkę która zaczyna się w 1:22:00
-
Co to za piosenka?The voice of Poland IV, występ Moniki Pilarczuk. Piosenka startuje po tym jak Monika wybiera ...