-
Co to za nuta ?[youtube.com]
-
Nazwa piosenki grającej w tle...[youtube.com] witam, zna ktos nazwe tej pisenki?
-
'' Rosyjskie dziecko w ciemności elektro ''[youtube.com] link do filmiku shuffle kolegi lecz niestety nie pamiętam nazwy dokładniej utworu coś ...
-
2 piosenki[youtube.com] 47:20 oraz 1:04:25 bym prosił (jakby ktoś znał).Dzięki
-
Muzyka z "Kamieni na szaniec"?Jak nazywa się muzyka, którą rozpoczynają się "Kamienie na szaniec" Roberta Glińskiego? Chodzi mi o ...
-
Co to za nuta ?[youtube.com] Na początku filmiku, gdy jest pokazywany ten robocik ta 'klasyczna' ?
-
polski dance z tekstem a ja żuje gume i pale skręta......dobrze się bawie i nie pękam, a ja żuje gume i pale skręta jutro o ...
-
stary, znany kawałek technowitam, poszukuje juz od dluzszego czasu kawalka w ktorym glowny motyw leci mniej wiecej tak: |- ...
-
Co to za wykonawca?[youtu.be]
-
Muzyka "poważna"Wie ktoś może cóż to za nuta pobrzmiewa w filmiku z linku? (niemal do jego ...
-
... życie królewskie i wszyscy mają oczy niebieskie...Zasłyszałem w radiu pewną piosenkę, ale nie mogę jej za nic namierzyć. Pamiętam tylko dwa ...
-
Poszukuję tego utworu:[youtube.com]
-
dobra nuta do dancehallu xd[m.youtube.com] chodzi mi o piosenkę, która zaczyna się w 4:14 nie mogę jej nigdzie ...
-
co to za polska piosenka?[w907.wrzuta.pl]
-
Piosenka z setaWitam, poszukuję tytułu piosenki, która leci w minutach 1:46:15. Link do seta: [www36.zippyshare.com] ...
-
Ekipa z newcastleWitam wie ktoś może jak nazywa się piosenka/utwór która leci na początku i końcu geordie ...
-
Lekarze sezon 4 odcinek 4 Wanat wygrywa rozprawęKtoś kojarzy piosenkę z lekarzy, sezon 4 odcinek 4, jak Wanat wygrywa rozprawę, Iza na ...
-
Piosenka z krótkiego filmiku z imprezyA więc chodzi mi o piosenkę lecącą w tle, o wokal ; ) zna ktoś ...
-
Co to za nutka ?Zna ktoś ?
-
Co to za piosenka- próbka dźwięku ? radio fest[www63.zippyshare.com] Jak nazywa się ta piosenka ? Często leci ona w radio fest. ...
-
Proszę o podanie nazw piosenek z tych filmików[youtube.com] [youtube.com] Proszę o podanie tych dwóch nutek
-
Szkoła uczuć muzyka z dwóch z scenWitam interesuje mnie nazwa wykonawcy i tytuł ze sceny jak na początku Landon jedzie w ...
-
Piosenka z festiwalu[youtube.com] szukam tytułu piosenki która leci w tle . Ktoś pomoże ?
-
Co to za nuty?Jak w temacie.