-
Muzyka z The Voice of Poland :DZaczyna się tak m.w. 4:58 :D Jeśli wiecie to proszę o odpowiedź :* [youtube.com]
-
Zagadka - proszę o podanie tytułZagadka - proszę o podanie tytuł piosenki leci 07:55:[youtube.com]
-
mała zagadka bardzo trudna tylko dla mistrzów :Dteledysk pokazuję kobietę która rozstaje sie z partnerem i wsiada do samolotu i wtedy ...
-
Muzyka z filmiku yt.[m.youtube.com] Proszę o pomoc szukałem i nie znalazłem tytułu.Chodzi oczywiście o muzykę w tle filmu.
-
Szukam tytulu z filmikuWitam! Poszukuje tytułu z tego filmiku od 11s(granie na czekanie) [youtube.com] Dziekuje z góry i pozdrawiam
-
znajdzie sie jakiś mistrz chill-out ?? ;)http ://www.spryciarze.pl/zobacz/jak-wykonac-sztuczke-miekkie-monety od 35 sek
-
Zagadka - proszę o podanie tytułZagadka - proszę o podanie tytuł piosenki leci 00:00:[youtube.com]
-
Hmmm szukam tytułu utworu z filmiku ;)[youtube.com]
-
szukam tytulu piosenkiteledysk byl on dwojce dzieciakow. na samym poczatku otwieraja chyba jakas puszke coli czy cos ...
-
Rock'n'roll vs rap/hip-hop? połączenie w teledyskuPewnie będzie to łatwe.Widziałem ostatnio teledysk, klasyczny rock'n'roll z lat 60-70, wykonywany przez Murzyna, w ...
-
NO JUSTICE - NO PEACE!! - Epic music.Muzyka od ok 9:20 [youtube.com]
-
Szukam angielskiej piosenki śpiewanej przez mężczyznęWitam. Szukam piosenki śpiewanej przez mężczyznę, dosyć energicznej ze słowami brzmiącymi mniej więcej tak: "I ...
-
Co to za piosenka? :([youtube.com]
-
prośba o ten utwór w całościCzy ktoś posiada ten utwór w całości ? Wszędzie jest tylko fragment tego utworu ,co ...
-
jaki tytuł Q-Bassjaki jest tytuł tego utworu?
-
Co to za piosenka ( wykonawca, tytuł)?Witajcie drodzy użytkownicy, szukam wykonawcy piosenki, którą słyszałem na ulicy, z kawiarni w której bawiło ...
-
Bardzo fajny kawałek muzyczny..Jaki tytuł?[youtube.com] Co to za muzyczka w tym filmie? jest to dla mnie bardzo Pilne..
-
remix techno Urban Cookie Collection - Key, The Secretszukam jakiegoś dobrego remixu techno tego utworu Urban Cookie Collection - The Key, The Secret
-
KOBIETAszukam utworu nowego , wykonuje go kobieta dosyc szybko i donosnie , nie dawno slyszalalam ...
-
David guettaszukam ostrego kawalka davida guetty w kotrym slychac szczekanie psow.
-
Nuta nowa w refrenie oooooo oooooo ooooooSzukam nuty w refrenie oooooo oooooo oooooo nowy utwór taneczny, jakiś "boysband" to gra
-
Jaki tytuł?[youtube.com] piosenka zaczyna się od ok 5 minuty
-
włoska piosenka popSzukam piosenki. Jej z gatunku pop, śpiewana po włosku, nie bardzo stara i nie specjalnie ...
-
TIZIANO FERROWidzialam kiedys fajny jego kawalek chyba na mtv albo 4fun tv , pamietam jedynie w ...
-
Tytuł utowru + z jakiej składanki te 4nuty (3znalzlem)Cześć, Ładnych kilka lat temu kolega podesłał mi kilka fajnych utworów, nazwy miały ścieżka 2, ścieżka ...