-
piosenka, zagłuszony wokalwitam, szukam piosenki. Wydaje sie jakby wokalista byl zagluszony, jest to celowy zabieg, trwajacy przez ...
-
Piosenka z dzieciństwaNie jestem pewien jaki był to rodzaj muzyki ale na pewno podchodził pod taneczny typ. ...
-
Tytuł piosenki z fragmentu filmu na yt :P[youtube.com] 2:50 - co to za nuta?
-
Nutka z omena 28.02Wie ktoś może co to leci od 08:30? Baardzo proszę o pomoc ;) [youtu.be]
-
MUZYKA Z GTA SAto na pewno nie byl hip hop ani rap mam watpliwosci na temat lekkiego rocka/klasyczna ...
-
Staaaara piosenka !Szukam piosenki która śpiewała dziewczyna, to polska piosenka z lat...2000-2005 coś koło tego wiem że ...
-
Muzyka z filmiku ftb dj school 2010Witam! Bardzo prosiłbym o nazwę utworu od minuty 19:32 na poniższym filmiku. Pozdrawiam serdecznie! [vimeo.com]
-
Muzyczka[youtube.com] Piosenka zaczyna się od 1:00 zna ktoś?
-
Prosze odpowiedź[youtube.com] w minucie 1:45 zaczyna się piosenka trwa ona krótka może 2 sec ...
-
Nuta z filmiku fb[facebook.com]
-
Szukam piosenkiHej, szukam piosenki ze słowami (chyba) 'my friend i never leave you', w ...
-
Nutka grana na gitarze...utwór grany na gitarze z mniej więcej taką melodią..starałem się naśladować najdokładniej jak potrafię :p ...
-
Refrem piosenki uuuuuWitam ! Szukam piosenki z filmiku z zawodow deskorolkowych Street Leagues Skateboarding ale i tak ...
-
GimmeZnacie piosenkę, w której refren leci tak : "Gimmie gimmie gimmie gimmie ... song"? Nie ...
-
Popularna piosenka z radia, śpiewa kobieta.Szukam takiej piosenki, czasami leci w radiu, śpiewa ją kobieta. Piosenka jest dosyć smutna, pewnie ...
-
Muzyka w reklamie gry "Na ryby" z gier online onet.plWitam, chciałbym się dowiedzieć co to za muzyka w tle reklamy ww gry. patrz link: ...
-
https://www.youtube.com/watch?v=lTeG8HMOAGU[youtube.com]
-
Co to za film z teledyskuZ jakiego filmu jest teledysk? [youtube.com]
-
2 nutyDruga nuta niestety do pobrania [hostuje.net]
-
klubowa piosenka z youtube[youtube.com] link do utworu
-
Dragon Ball Muzyka[youtube.com] 5:25. Stawiam, ze jest to z jakigos Budokaia, lecz moge sie mylic.
-
Szukam nuty którą usłyszałem w CS 1.6Witam usłyszałem nute w Cs i poszperałem troche w plikach gry i znalazłem 16 sekundowy ...
-
Piosenka z filmow typu vine videos[facebook.com] link do filmu
-
Piosenka z YOUTUBE :D[youtube.com] pierwsza piosenka jaka leci
-
Nagranie z imprezy !Witam pomoże mi ktoś rozpoznać nutki z tej imprezy [facebook.com]