-
Szukam piosenki;d[youtube.com]
-
tututundumdum + jakiś tekst i ciężarówka po tymszukam utworu trance/hause z tym co w temacie, poza tym były jeszcze dwa zdania w ...
-
Zagadka - proszę o podanie tytułyZagadka - proszę o podanie tytuły wszystkich piosenek:[youtube.com]
-
Piosenka z dzwonka mojej przyjaciółki ;(Śpiewa dziewczyna - zaczyna sie nietypowo, lub to refren - pa pa papapa pa pa ...
-
nazwa klipu artystypolski hip hop klip gdzie jest raczej czarno biały ale jest różowe auto w ...
-
Tytuł starej piosenkiSzukam piosenki starej nie ballady ale takiej pół wolnej pół szybkiej. pamietam tylko coś takiego ...
-
Nutak z samego początku :D[youtube.com]
-
Piosenka rockowa z lat '70 - '80Hej ostatnio usłyszałam w radiu piosenkę od której ciężko mi się uwolnić. :) Śpiewa ją ...
-
co to za piosenka w 3:54 ?PROSZE TO BARDZO FAJNA NUTA
-
Muzyka klasyczna[youtube.com] 8. minuta filmiku
-
Piosenka z lat 80-tych w "stylu średniowiecznym"Witam poszukuję piosenki chyba z lat 80-tych. Teledysk utrzymany w klimatach średniowiecznej Anglii (coś jak ...
-
Szukam piosenkiWitam Szukam piosenki wykonywał ją chyba JAY-Z ale może się myle, w klipie byli detektywi którzy ...
-
Piosenka którą grali po stronie...Piosenka którą grali po stronie Brytyjskiej albo Amerykańskiej podczas wojn Napoleońskich. Tak bardzo wpada w ...
-
muzyka z gifu[vine-videos.com] Poszukuje tytulu tego utworq :)
-
Muzyka poważna z HannibalaJak nazywa się ta muza z 34 minuty trzeciego odcinka drugiego sezonu Hannibala? Link do odcinka: [iitv.info]
-
muzyka z podkładu youtubedupstep [youtube.com]
-
Szukam remixu/coveru t.A.T.u[youtube.com] 4:46 z góry bardzo dziękuję
-
Muzyka ze zwiastunu Watch_Dogs[youtube.com] Jaka nazywa się piosenka na początku vid'a?
-
-
Jaka muzyka jest w tle?[youtube.com] Jaka jest nuta w tle? bardzo proszę o pomoc :)
-
23.03 w RMF około 06:33Siema, w niedziele 23.03 w rmf slyszalem fajna piosenke, slyszalem głos shaggyego, jakby w featuringu ...
-
Szukam rapu zagranicznego, znana piosenkaJest to rap kawałek po angielsku. Śpiewa ją facet, w zwrotkach rapuje, a refren jest ...
-
Eska freshmix 28.02Taki housowy kawałek w stylu Roberta m, w tle taki vocal rozciągnięty cos w stylu ...
-
Piosenka, lata 99-03 refren znamRefren szedl caly czas leke leke leke liki liki liki . Techno z dawnych czasow. ...
-
piosenka z filmiku w2sDacie radę mi powiedzieć co to za piosenka z[m.youtube.com] z 3:40 ?