-
Szukam utworuSzukam utworu w którym śpiewa kobieta ściga się dwóch gości ze sobą na końcu jest ...
-
Piosenka z filmiku[youtube.com]
-
Co za piękna muzyka w tleWitam,mógłbym prosić o informacje na temat tej muzyki z tego filmiku ? [youtube.com]
-
Nutki z filmików[youtube.com] [youtube.com] Liczę że pomożecie z rozpoznaniem
-
Co to za nutka w tle, z tego filmiku? ;P[bezuzyteczna.pl] j.w :)
-
Co to za piosenkaPiosenka to prawdopodobnie kawałek z lat 80. Są w niej prawdopodobnie słowa dosłownie "hał cen ...
-
hiszpanska piosenkaWitam, ta piosenke uslyszalem w Greckim parku rozrywki waterland. Jestem niemal pewien ze jest po ...
-
Piosenka z odliczaniemPiosenka rozpoczynająca się intro, jakby z odliczania przed startem rakiety kosmicznej, w stylistyce jakby New ...
-
ZŁOTE RUNOCzy zna ktoś tytuł piosenki, która kończy polski film "Złote runo"
-
Jak się nazywa ta piosenka?Często leci w filmach lub na weselach . [youtube.com]
-
Jak nazywa się ta piosenka[sony.pl] Ta piosneka jest tam na dole
-
co to za utwory??prosze o podanie wszystkie nazwy tych utworów bardzo mi zalezy na tym [www16.zippyshare.com] [www23.zippyshare.com] [www56.zippyshare.com] [www47.zippyshare.com] [www39.zippyshare.com] [www47.zippyshare.com] [www38.zippyshare.com] [www12.zippyshare.com] [www29.zippyshare.com] [www45.zippyshare.com] [www4.zippyshare.com] [www25.zippyshare.com] [www32.zippyshare.com] [www13.zippyshare.com] [www36.zippyshare.com] [www26.zippyshare.com] [www16.zippyshare.com] [www57.zippyshare.com] [www57.zippyshare.com] [www16.zippyshare.com] [www36.zippyshare.com] [www3.zippyshare.com] [www27.zippyshare.com] [www36.zippyshare.com] [www28.zippyshare.com] [www13.zippyshare.com] [www50.zippyshare.com] [www51.zippyshare.com] [www13.zippyshare.com] [www17.zippyshare.com] [www58.zippyshare.com] [www72.zippyshare.com] [www16.zippyshare.com] [www50.zippyshare.com] [www46.zippyshare.com] [www67.zippyshare.com] [www71.zippyshare.com] [www66.zippyshare.com] [www6.zippyshare.com] [www6.zippyshare.com] [www1.zippyshare.com] [www14.zippyshare.com] [www18.zippyshare.com] [www20.zippyshare.com] [www47.zippyshare.com] [www1.zippyshare.com] [www58.zippyshare.com] [www42.zippyshare.com] [www51.zippyshare.com] [www52.zippyshare.com] [www4.zippyshare.com] [www58.zippyshare.com] [www59.zippyshare.com] [www78.zippyshare.com] [www72.zippyshare.com] [www34.zippyshare.com] [www21.zippyshare.com] [www25.zippyshare.com] [www73.zippyshare.com]
-
Piosenka z napisówWitam, rozpoznaje ktoś tę piosenkę ? ;)
-
Stary utwórWitam [youtube.com] chciałbym nazwę 1 utworu z góry dziękuję :)
-
Piosenka zagraniczna, trąbka, męski wokalSłyszałem tą nute w radiu pare dni temu. Grana była w latach 90' 2000' nie ...
-
Co to za piosenka? [video z remixem][youtube.com] Jaki jest tytuł tej piosenki? Bez remixu.
-
nutka z filmiku[facebook.com] Wiek ktoś co to za utwór ?
-
Polski rap na podkładzie Gangstas ParadiseUslyszalem w pracy, ale nie mogę znalezc tego kawałka. Polski rap na podkładzie Gangstas Paradise
-
Do 0.21[youtube.com] Mam pytanie :) Kto umiałby to tak przerobić jak na filmiku do 0.21 z wersji ...
-
Piosenka[youtube.com] Co to za piosenka?
-
Bardzo prosze o rozpoznanie. Nutka z CS'a.[www4.zippyshare.com] Prosze o tytul. Z góry dziekuje:)
-
Piosenka z refrenem 'Ratatata'Witam. Szukam piosenki, ktora slyszalam tylko raz, takze moj opis nie bedzie zbyt szczegolowy. Piosenka jest ...
-
Jaka to piosenka ?[w489.wrzuta.pl]
-
Co to za piosenka z czołówki?Słuchajcie, sprawa prosta - jeśli ktoś ogląda codziennie po Sporcie w TVP1 zapowiedzi 5. memoriału ...