-
Cześć, kto mi powie co to za piosenka w tle...[instagram.com] nie daje mi dzisiaj spokoju
-
Popularny dubstep - uzywany w podkladachPoszukuję piosenki z filmiku [youtube.com] Piosenka zaczyna się w 00:24 a kończy w 00:33, jednak jest ...
-
Mężczyzna grający na pianinie.Witam. Kiedyś miałem Cyfrowy Polsat i często słuchałem muzyki na RTL 2. Znalazłem ten kanał ...
-
[AXN]zobacz dlaczego jest czerwony sierpień 2014Witam, szukam pewnego utworu z reklamy AXN zobacz dlaczego jest czerwony filmowy siepień. Ta reklama ...
-
Faceci w futrachWitam, poszukuje teledysku, w którym występuje grupa śpiewających ludzi, kobiet i mężczyzn. Faceci lub jeden ...
-
stara nutka :>Witam poszukuje nutki w ktorej na poczatku jedzie 2 typkow samochodem i jest w tym ...
-
Szukam piosenki na tym samym "bicie" ze słowami.interesujący mnie kawałek zaczyna się od 1.38 min, możecie też podać kojarzące wam się inne ...
-
Piosenka Francuska.Poszukuję piosenki francuskiej, którą śpiewa kobieta. Zaczyna się dosyć łagodnie, refren już jest dynamiczny. Pamiętam ...
-
Szukam polskich piosenek gospelSzukam polskich piosenek gospel. Wklejajcie, co znacie ;)
-
Piosenka z radia PLUS LEGNICAWitam. Poszukuje takiego kawałka disco nowego gdzie w refrenie dziewczyna śpiewa mniej wiecej cos takiego ...
-
Jaka to piosenka w tle ?[youtube.com]
-
Co to za nutki w tym miX-ie[w793.wrzuta.pl] Prosiłbym o podanie nazw tych nutek :)
-
piosenka z linku fbwitam poszukuje tej piosenki Dzieki [facebook.com]
-
-
nutka z filmiku 2.00-2.15[youtu.be]
-
Rap - HHK warmup[youtube.com]
-
-
Teledysk, ciemnoskóra kobieta, R&BTeledysk: najpierw ona tanczy na sali sama, potem jest scena jak idzie w krotkiej zlotej ...
-
Polska piosenka, śpiewa mężczyznaCześć, szukam piosenki w której tekście jest "sam robię sobie na złość/sam sobie robię na ...
-
Piosenka z Grandpa Prank (sa wardęga)Wpisywałem zdania z piosenki w google, pytałem ludzi i używałem aplikacji do rozpoznawania ale na ...
-
#IceBucketChallenge :)Szukam piosenki t tego filmiku [youtube.com] z góry dziękuje! :D
-
Co to za nutka?Może ktoś zna tytuł nuty, która została tutaj zamieszczona: [youtube.com]
-
Foxtrot, SeaChange (serial)Utwór usłyszałem na YouTubie w jednym z odcinków seriali SeaChange. Sprawdzałem na SoundHoundzie, na Midomi.com ...