-
Co to za nuta ? do 0.21[youtube.com]
-
Polsat Sopot FestivalWitam, jak nazywa się piosenka z zapowiedzi Polsat Sopot Festival. Leci w czasie reklam na ...
-
indie rock "aa a a + klaskanie, this is a ?genesis?"Szukam bardzo znanej piosenki z gatunku indie rock W refrenie chórek dziewczyn śpiewa a raczej nuci ...
-
co to za nuta, piosenka z YT[youtube.com]
-
Jak nazywa się ten utwór[youtube.com]
-
Proszę o Pomoc! Liczę na was :)co to za utwór w tym filmiku? A może kompozytor rozpoznawalny? [youtube.com]
-
Muzyka z YT (Coś jakby Klasyka)Witam. potrzebuje nazwy tego utworu... Z góry dziękuje Pozdro V ! [youtube.com]
-
Piosenki z seta Dj Oxi.Witam, chciałbym aby ktoś mi podał listę utworów użytych w tym secie: [www23.zippyshare.com] Potrzebne mi nutki ...
-
polotvSzukam piosenki z polotv często przewijającej się przez program "Pikantne PoloTV", śpiewa dwoje panów, w ...
-
Muzyka z ytpotrzebuje nazwy tej piosenki [youtube.com]
-
Piosenka z filmu Youtube[youtube.com]
-
2 utwory z filmiku[youtube.com] Liczę na waszą pomoc w rozpoznaniu utworów.
-
Szukam tego motywu video w rodzielczosci HDWitam. Bardzo mi zalezy na zlalezieniu tego momentu w lepszej jakosci , poniewaz na tym filmiku ...
-
Tytuł piosenki z teledysku lata 90 lub początek 2000r.Poszukuję tytułu piosenki z teledysku. Pamiętam jedynie że kobieta chodziła po budynku, i po pocałowaniu ...
-
Muzyka z filmu[youtube.com] Ktoś zna nazwę nuty od 2:25?
-
Pewna piosenka reggae z serialu.Chodzi mi dokładnie o ten utwór: [youtube.com] i z tego co sam wysłuchałem, to śpiewają w nim ...
-
jak nazywa się piosenka w której dziewczyna śpiewa...?po francusku , często ta piosenka jest puszczana w radiach :)
-
Jaki to utwór, nostalgiczny i piękny?Muzyka w filmiku: [youtube.com] Ktos wie, co to za utwór?
-
ZumbaWitam ostatni przechodząc przez centrum chandlowe w którym odbywały się zajęcia zumby słyszałem bardzo fajną ...
-
szukam nuty, HOUSE !!siemanko, poszukuje nuty gdzie na teledysku kręcą chyba przez cały czas pupami, często to leci ...
-
Szukam utworuSzukam melodii, prawdopodobnie pochodzącej z lat 80. Jest jazzowy utwór instrumentalny. Motyw wiodący przypomina trochę ...
-
stara piosenkapisze tutaj poniewaz nie moge tej piosenki sobie przypomniec a jest bardzo fajna : w ...
-
Szukam utworu trance, prawdopodobnie remixu. Slowo notSzukam utworu trance, prawdopodobnie remixu. Slowo nothing czesto sie powtarza, spiewa to kobieta. Z góry ...
-
Szukam piosenki (chyba francuskiej)Witam, ostatnio (dzisiaj i wczoraj) usłyszałem w reklamie jakiegoś muzycznego wydarzenia czy coś w tym stylu ...
-
Zbuntowany anioł dyskoteka odc 198[youtube.com] muzyka zaczyna się od ok 28:10