-
Polska piosenka z lutnią/gwizdaniemWitam, poszukuję polskiej piosenki o szybkim tempie w stylu varius manx, piosenka pochodzi z przełomu ...
-
wixa :)[facebook.com] czy ktoś zna ten utwór ? :)
-
Co to za utwór ? WIELKA ZAGADKAWitam. Szukam piosenki, która zaczyna się w 49:56 poniżej podaje link do filmu na youtubie. ...
-
Muzyka z "Walkiria 2013"Poszukuję tytułu utworu z tego filmu od 1:08 [youtube.com] Z góry dziękuję :)
-
teledysk nagrany w termowizjiNie jestem na bieżąco z nowościami ale wydaje mi się że jest to nowa piosenka, ...
-
Piosenka z filmikuKtoś wie co to za piosenka rozpoczyna w czasie 10:17? Podoba mi sie ten fragment [youtu.be]
-
Francuska Piosenka Z Lat 70-tychWitam Szukam Francuskiej piosenki z lat 70-tych. Dość często słyszałem ją w radiu Złote Przeboje. Śpiewa ...
-
Co to za utwór?[www22.zippyshare.com]
-
Muzyka z filmikaWitam.Kojarzy ktoś co to za tytuł muzyki,co leci w tle? [youtube.com] Dziękuję za pomoc.
-
Hejka potrzebuję tą piosenkęHejka czy ktoś zna pierwszą piosenkę z tego filmiku [youtube.com]
-
Rosyjska piosenkaSzukam piosenki już od ponad roku i nie moge znaleźć a jest raczej dość znana ...
-
Siema wszystkim, szukam pewnej piosenkiPiosenka którą poszukuje znajduje się na 11:37 [youtube.com] Z góry dzięki za pomoc :)
-
Brytyjski zespólpamiétam tylko teledysk. Wokalista ma w nim czapke i plaszcz i z tego co pamietam ...
-
Super piosenka uslyszana na silowni ;pHej moze ktos sie orientuje co to za pisoneka.. Slow kompletnie nie pamietam . mialam ...
-
co to za muzyka w tle?[youtube.com]
-
Nutka z filmiku.Witam, chciałbym dowiedzieć się o tytuł i wykonawcę ostatniego utworu z podanego filmiku. Nutka zaczyna ...
-
teledysk w ktorym zaraz sie tancemJak nazywa się piosenka , w której kobieta zaraża tańcem, przez dotkniecie zaczyna tanczyc!?
-
Utwór z imprezyWitam poszukuję nazwy tego utworu który nagrałem telefonem na imprezie więc jakość nie jest najlepsza. [www74.zippyshare.com]
-
Tytuł tej piosenki z cs i jej Remix.[www77.zippyshare.com]
-
Nutka z Amsterdam Dance Mission 2004Pomoże ktoś? Mam ją w secie godzinnym, ale chciałbym oryginał tej piosenki. [jabolekk1995195.wrzuta.pl]
-
nie znam ![droga-do-szczescia.tumblr.com] jak nazywa się ta piosenka?
-
Piosenka z refrenem "lali lale lali-lali, lali lale lali-lali"Zwrotki spiewa kobieta, a w tle (byc moze tez w refrenie) slychac jak spiewa mezczyzna: lali-lale ...
-
nie znam tytułu ani wykonawcy[misbthv.tumblr.com] chodzi o piosenkę 1 i 5 :)))
-
Jak nazywa się utwór który leci po strzeleniu bramki[youtube.com]
-
jaki tytuł tego utworu? Hit w nadmorskich Clubach w 2011 rokuHit w nadmorskich Clubach w 2011 roku w Łebie:):face-smile: