-
Poszukuję piosenki typowo Rock'owejPiosenka którą szukam usłyszałam niegdyś w radiu. Wokal był podobny jak w zespole Simple Plan. ...
-
Piosenka z EnergyPoszukuje piosenki z 1 partu która zaczyna sie w 73 minucie [seciki.pl]
-
polski rap :dtekst (chyba to w refrenie było) jest coś w stylu 'ty też możesz zostać/być zwycięzcą'. ...
-
Utwór z reklamyWitam od jakiegoś czasu w TV często leci reklama męski wokal. Nie wiem czego jest ...
-
Kawałek piosenki na YTZaczyna się od 1:11 i prwa tylko chwile ;/:) Nie słychać jej długo dlatego Shazam ...
-
Co to za muzyka na początku ?[youtube.com]
-
Muzyka na końcówce filmu...[youtube.com]
-
Utwór z setu HazelaWitam proszę o nutkę z 1:33 pozdrawiam :) [youtube.com]
-
dwa do przodu trzy do tyłu piosenkakojarzycie z jakiego polskiego starego serialu pochodzi piosenka "dwa do przodu trzy do tyłu"? jak ...
-
Muzyka z filmu YOUTUBE. CZY KTOŚ ROZPOZNA?Czy ktoś rozpoznaje tytuły dwóch utworów pojawiających się w tle tego filmu? Zaczynają się od ...
-
Co to za utwór?. Min. 16:50[mtv.pl]
-
film RUN(2013) co to za piosenka??? pomocy[youtube.com]
-
Szukam Polskiej piosenki !!! ?[vocaroo.com]
-
Co to za piosenka i remix.witam , poszukuje utworu , jedyne co z niego pamiętam to głos , mówił "Hard ...
-
5555[w125.wrzuta.pl] proszę o tytuły piosenek .
-
Kilka kawałków z PowerWorkoutTV (YouTube)Witam. Poszukuję kilku kawałków z kanału PowerWorkoutTV na YouTube. [youtube.com] W tym filmie to mix The Prodigy - ...
-
Piosenka Digi digi digiW refrenie piosenki śpiewa mężczyzna "digi digi digi digi" bardzo szybko, ale w piosence śpiewa ...
-
Partnerki odc.4 !!!27.03.Ostatni kawałek (przed napisami końcowymi),śpiewa raper w ref.śpiewa kobieta.Świetny utwór,jak znaleźc tytuł??Błagam o pomoc!
-
PIOSENKA Z FILMU BANG BANG YOU'RE DEADSzukam piosenki, którą słychać w 1h 1min. tego filmu: [zalukaj.tv] . Pomoże ktoś? Nie mogę ...
-
Italiańska piosenka OpenFM 2012Ta piosenka leciała często na radiu open fm od maja do lipca wtedy gdy w ...
-
tytuł remixuwitam, wie ktoś może jaka jest wersja piosenki barracudy (ass up) z seta w linku ...
-
piosenka warsaw shoreWitam! Szukam piosenki z tego fragmentu warsaw shore :) [youtube.com]
-
disco polo liwe polo tvwitam szukam piosenki wolnej disco polo z dzisiejszego notowania disco polo liwe które leciało od ...
-
Co to za melodia na początku ?Co to za melodia ? Później to wiem że to przechodzi w DVBBS & VINAI ...