-
utwory z seta mayday '14[m.mixcloud.com] co to za utwory w 4 minucie, 15 min, 28 min,
-
CO to za piosenka?Dziewczyna przez cały teledysk ciągnie za sobą ciężką skrzynię, przywiązaną liną. Gatunek to rock albo ...
-
Rozpozna ktoś tytuły piosenek?Chodzi mi o: 1. 0:52 [youtube.com] 2. 0:49 [youtube.com] 3. 0:22 [youtube.com] 4. 0:05 i 0:32 [youtube.com] 5. 0:05 i ...
-
Jaki tytuł piosenki?[youtube.com]
-
Zna ktoś tytuł piosenki?[youtube.com]
-
reklama z piosenką "nie zadzieraj nosa"pilnie potrzebuję informacji co to za reklama ??
-
Mp3 bez tytułu :(Witam co to za utwór [www71.zippyshare.com]
-
muzyka do rozpoznania, plissss[youtube.com] jak sie nazywa nazywa muzyka z intro?
-
muzyka do rozpoznania, plissssjak sie nazywa piosenka z intro [youtube.com] ?
-
Piosenka z radia - "We are invisible..."Piosenka, która dość często leci w radiu dziś słyszałem ją 2 razy. Jedyne co zapamiętałem ...
-
utwór z filmiku[facebook.com]
-
poszukuje piosenkiposzukuje piosenki na pierwszy taniec słyszałam ją na imprezie na której ostatnio byłam i bardzo ...
-
teledysk tanczaca dziewczynawychodzi z taksowki i zaczyna spiewac i tanczyc, ma obcisle jeansy,szelki, upiete wlosy . piosenka ...
-
Szukam podobnych nutek Dj hazel qlpaPoszukuje nutek w tym stylu [youtube.com]
-
Radio Lublin 27.08.2014 ok. godz. 14.00Poszukuję piosenki, która była grana w tych godzinach. Był to utwór polski ze spokojnym męskim ...
-
Piosenka z reklamy orangePotrzebuję tytułu tej piosenki co leci w tle [youtube.com]
-
Nocna Randkabardzo prosze o pomoc w znalezieniu tytulu piosenki, ktora leci w filmie nocna randka (date ...
-
szukam piosenki rapSzukam piosenki rap. Posiada teledysk w którym jeden gość robi chyba coś na boku, podjeżdża ...
-
Czarny rap imprezowa nutaCześć, poszukuje wykonawcy i nazwy utworu imprezowego kawałka czarnego rapu. Dobry mocny bit. Za pomoc bardzo ...
-
teledysk : mężczyzna po stracie żony truje się w aucieTeledysk opowiada historię faceta któremu zamordowali żonę... przez klip przewijają się jego wspomnienia.... akcja dzieje ...
-
Czy ktoś zna ten utwór z filmu Wardęgi?Witam, Jak ktoś zna to niech się podzieli tą informacją :) Link do filmu: [youtube.com] Dziękuję za pomoc ...
-
Co t za nuta od 14 : 12Proszę o pomoc z identyfikacja piosenki . Pozdrawiam
-
Szukam utworu z połowy lat `90-2000Witam, pytanie będzie dość trudne. Szukam muzyki prawdopodobnie z okresu 1995-2000, byłem wtedy dość mały i ...
-
Utwór (prawdopodobnie filmowy) z roku 1996 lub starszy[youtube.com] Przepraszam za jakość ale nagrywałam z kasety ślubnej rodziców. Bardzo zależy mi na jakiejkolwiek ...
-
Piosenka rap z refrenem Jamala-policemanPoszukuję piosenki rap, refren był taki jak w piosence Jamala- policeman, a w zwrotkach wyłapałam ...