-
Fragment piosenki z gitarą elektryczną[youtube.com]
-
dziewczyny na longboardachPoszukuje piosenki z lata 2012(o ile dobrze pamietam )klip wygladal tak ze dziewczyny zjezdzaly z ...
-
Jak nazywają się utwory lecące w tym filmiku?[youtube.com]
-
Szukam utworu (muzyka klasyczna)[youtube.com] 2:30 - 2:35 prawie identyczny motyw muzyczny w moim nieodszukanym utworze twa dużo dłużej ...
-
Reklama Citroen DS5 2013 Ewan McGregorPoszukuję muzyki z reklamy z linka, zaczyna się od 40 sekundy: [youtube.com]
-
muzyka ludowa - sobótkowa pieśń łowicka[youtube.com] zaczyna się od 4:37 - jaki jest jej tytuł? z góry dzięki
-
Rozpoznanie utworu z nagrania yt.[youtube.com] utwór zaczyna się od 23:53. Dzięki z góry.
-
Electro mix 2014Muzyka w 41:14 jak ktoś wie to proszę o pomoc. Z góry dzięki [youtube.com]
-
polski rap?Szukam piosenki która usłyszałam trzy lata temu, ciągle o niej pamiętam. Próbowałam szukać ale bez ...
-
oryginałPOszukuję oryginał melodii z podkładu tego nagrania. [youtube.com]
-
wstawka w piosence weekend'u[youtube.com] chodzi mi o te wstawki miedzy słowami jest to z jakiejs innej piosenki ale jakiej?
-
Szukam piosenki - nagrałem swoje nuceniePoszukuję piosenki, leci ona mniej więcej tak [vocaroo.com] Nie pamiętam żadnych słów, dlatego bez sensu było ...
-
Piosenka z imprezy - ciężka sprawaHej. Piosenkę usłyszałam na imprezie u kolegi. Nie miałam jak zajrzeć w komputer, a piosenka ...
-
piosenka YOUTUBE[youtube.com] co to za piosenka? BEDE WDZIECZNY!:*
-
MUZYKA z CLUBUHej wszystkim! :) a więc tak ostatnio wybrałam się na małą imprezę i strasznie spodobała mi ...
-
Czarno biały teledysk z kanału MTV DancePoszukuję piosenki, którą którą słyszałem na kanale MTV Dance. Teledysk był czarno biały, śpiewał m@&%#n, ...
-
spokojna piosenka z filmiku z 4.41 min :)piosenka zaczyna sie od 4.41 min. bardzo mi zalezy na znalezieniu tej piosenki, dziekuje :) ...
-
Piosenka Z Motywem Z Jeziora ŁabędziegoWitam serdecznie. Otóż ja poszukuje pewnej piosenki której słuchałem jakieś 4 - 6 lat temu ...
-
Szukam piosenki - Radio Zet 29.08.2014 godz 11:10Szukam piosenki, która grana była dokładnie o podanej w tytule dacie i godzinie w radiu ...
-
zna ktoś tą piosenkę? :)[cicha-dziewczynka.tumblr.com] z góry wielkie dzięki :)
-
Piosenka z ZUMBYWitam Poszukuję piosenki z filmiku używanej do układów zumby. [youtube.com]
-
SET - charly_lownoise_and_mental_theo_co to za utwory z tego seta? [mixcloud.com] w: -1 min 20 sekund -2 min -3 min -9 min -20 ...
-
SET - Moguaico to z utwory z tego seta: [www72.zippyshare.com] w: - 44 min - 54 min - 84 min - 87 ...
-
SET - Kai Tracidco to za utwory z tego seta: [www67.zippyshare.com] w: - 15 min - 30 min - 49 min
-
SET - Niels Van GoghCo to za uwtory z tego seta: [www39.zippyshare.com] w: -8 min -24 min -28 min -35 min -57 min