-
potrzebuję pomocy :D[cieply-umysl.tumblr.com] nie znam tej piosenki a bardzo mi na niej zależy :) z góry dzięki
-
Co to za nutka?[youtube.com]
-
potrzebne mi są te dwie piosenki[djoles.pl] 17 min i 60 min
-
Polska piosenka z bezsensownym tekstemNiedawno słyszałem pewną piosenkę śpiewaną po polsku męskim głosem. Nie zapamiętałem nic z tekstu, bo ...
-
Piosenka z filmikuPoszukuję tytułu pierwszej piosenki z tego filmiku, do którego tańczą dziewczyny [youtube.com]
-
Dzwonki - nieznane tytułyProszę o pomoc w odnalezieniu tytułów tych piosenek. Jest tam parę remixów, także jeśli czyje one ...
-
Piosenka LSD. Szukam.Witam. Sprawa wygląda tak: 1.01.2011 widziałem pewien teledysk po raz pierwszy. Było to dokładnie między ...
-
Jak nazywa się ta piosenka?[facebook.com]
-
Piosenka z energy FILMIKZaczynajca się 1:03 nutka dosc czesta w energy [youtube.com]
-
Piosenka z teledyskiem.Szukam piosenki rap której tematem było szczęście przemieniające się w pech. Na teledysku gość podjeżdża ...
-
Nazwa piosenki[youtube.com]
-
nowa wersjasiema, szukam nowej wersji piosenki z poniższego linku [youtube.com]
-
co to za bit z 2:22 tego filmiku?:)[youtube.com]
-
Poszukuje wykonawcy tej piosenkiPrawdopodobnie jest to inne wykonanie piosenki "Can't live without you" jednak nigdzie nie mogę znaleźć ...
-
"Arabski" swag musicSiemka. Byłem w galerii i leciała fajna muza coś ala Trap Music + coś ala ...
-
Kawałek lecący w 33minWitam. Jaki jest tytuł piosenki lecącej w 33 min?, z tej składanki: [djoles.pl]
-
Starszy Polski Hip Hop z refrenem po angielskuProszę Was o pomoc, kilka lat temu, może w 2004/2005 usłyszałam kawałek z polskiej sceny ...
-
Co to za utwór? Radio PARK FM[w468.wrzuta.pl] Szukam od kilku dni więcej informacji na temat tej piosenki/ Autor, tytuł...
-
http://pomozmy-milosci.tumblr.comjejku.. najlepsza piosenka na świecie? ;/ tylko czy ktoś zna jej tytuł? xD
-
Rozpoznaje ktoś piosenkę z nagrania?udało mi się nagrać fragment piosenki w clubie, ale niestety nie znam jej tytułu, ...
-
YT[youtube.com] 26.36
-
Nazwa utworu zaczynającego się w 2:50[youtube.com]
-
Jaka to piosenka? ("uoo, uoo...")Dzisiaj w godzinach popołudniowych słyszałem w radiu utwór. Pamiętam, że słyszałem go już kiedyś wcześniej, ...
-
J. Blunt - The Only OneWitam wszystkich. Czy wie ktoś może, czy fragment od 0:07 do 0:12 w piosence J. ...
-
DŻEM.... PIOSENKA . RIEDELCZOLEM , WKLEJAM WAM LINK Z YOUTUBA Z ROZMOWY DZIENNIKARZA I GIERA KTORY OPOWIADA O RYSKU! ...