-
Dylematu 5Melodia z serialu Dylematu 5?
-
Muzyka z introWitam! Wie ktoś może co to za muzyka z intro [youtube.com] ?
-
Proszę o tytuł i wykonawcę tego utworuJak w tytule. Pewnie nie jestem jedyny szukającym jej nazwy ;)
-
Poszukuję[youtube.com] Szukam :)
-
John Dahlback -Blink Szukam RemixuSzukam tego remixu, całościowo ma około 6 minut Pozdrawiam Link: [www75.zippyshare.com]
-
Potrzebuje tytułu Piosenki.Potrzebuje tytułu nutki z Intra, z góry dziękuję :) [youtube.com]
-
Jak się nazywa ten utwór i kto go śpiewa?Ten utwór był popularny zwłaszcza wcześniej. Z góry dziękuję za jego rozpoznanie.
-
on the floor taneczna piosenka z dyskoteki :)z letniej dyskoteki
-
Muzyczka retrospekcyjna od CYBERMARIANAMuzyka w chwilach gdy w jednym z odcinków Cybermarian używa retrospekcji, tak jak powinno być ...
-
Teledysk w którym ona daje jego nagranie do radia.Nie pamiętam nic prócz teledysku. No właśnie. Wiem, że był to utwór bardzo taneczny, w ...
-
Gitarowy riffWitam, Szukam mocnego gitarowego brzmienia coś w stylu tego [w628.wrzuta.pl] chodzi o melodię na samym początku.Usłyszałem ...
-
Co to za piosenka na początku - filmik YT[youtube.com]
-
Co to za piosenka?[youtube.com]
-
rockowy utworek z 95 rokujest to utwór z wakacji, zawsze leciał w radiu na tle muzyki eurodance (be my ...
-
Bardzo stary utwór[youtube.com] nie mam pojecia jak nazywa sie podkład z tego filmiku wiem ze jest to ...
-
dobra muza disco dance23:20 - ?????? 56:10 - ????? [www42.zippyshare.com]
-
Siemka co to za nutka ?[youtube.com]
-
Poszukuję filmu z jakiego pochodzi muzykaWitam, poszukuję filmu z jakiego pochodzi ta muzyka będąca w 8:55 [youtube.com] Jakby ktoś podał ...
-
1 Piosenka w tle[youtube.com]
-
Proszę o identyfikację nagranego utworu.[youtube.com] Utwór z roku 1996 lub starszy. prawdopodobnie filmowy. Przepraszam za jakość ale nagrywałam z kasety ...
-
Poszukuje piosenki ze słowami "forever" śpiewa kobietaWitam, poszukuję piosenki którą śpiewa kobieta i często powtarza słowo "forever" piosenka wesoła, rytmiczna. Kiedy ...
-
piosenka z zumbyWitam poszukuje piosenki z zajec zumby. Jest muzyka a potem jakas pani mowi "slide to ...
-
Fragment piosenki z serialu "iCarly"z serialu "iCarly"
-
bardzo dobre brzmienie ala dubstep[youtube.com] podaje link, fajnie gdyby ktoś to szybko odgadł bo posłuchałbym sobie w autku :)
-
Piosenka z gwizdkami piłkarskimi w tle.Szukam dość starej piosenki ( chyba ) gdzie śpiewa kobieta a w tle słychać gwizdki ...