-
Nazwa piosenki [electro/dubstep]Witam. Prosiłbym o podanie nazwy tej piosenki, którą zamieszczam poniżej w linku. Z góry dziękuje! [picosong.com]
-
Piosenka z roweremWitam. Ostatnio na 4fun.tv usłyszałam fajna piosenkę, lecz zapomniałam jej tytuł i wykonawcę. W teledysku facet ...
-
Szukam piosenki "elleine goodbye"Witam. Dzisiaj drugi raz usłyszałam w radiu pewną piosenkę. Teskt idzie mniej wiecej tak " ...
-
Rozpoznanie zanuconej nutkiCześć Proszę o pomoc w rozpoznaniu zanuconej nutki,piosenke słyszałem na domówce [w853.wrzuta.pl]
-
HandsUp'owy klasyk(?)Witam. Szukam tej piosenki, niestety posiadam tylko ten kawałek, a z tego co pamiętam zalatuje ...
-
Piosenka rockowa z szybkim refrenemWitam, szukam piosenki rockowej lub metal, wiem tylko że śpiewa to mężczyzna, a w refrenie ...
-
Muzyka z targów w tleWitam. Zna ktoś nazwę tuki która leci i zaczyna się na początku ? [youtube.com] Z góry dziękuję.
-
Warsaw Shore: Intro[youtube.com]
-
utwory z seta (mayday '14)[m.mixcloud.com] co to za utwory w 6 minucie, w 12 min, 14 min, 17 min, 19 min, ...
-
utwory z seta mayday 2012[mixcloud.com] co to za utwory: w 22 minucie, 28 min, 38 min, 44 min, 46 min, 54, ...
-
Nieznany remixWitam. Ostatnio znalazłem ten wycinek z jakiegoś remixu i wiem że posenka to "Anya - ...
-
Jaki tytuł utworu z początku filmiku???[youtube.com]
-
poszukuję tytułu[lndukcja.tumblr.com] bardzo zależy mi na tytule tej piosenki ;/ wie ktoś może jak się nazywa ? ...
-
Polska piosenka - czy ktoś pozna?Kilka dni temu słyszałem w lokalnym radiu polską piosenkę, głos jakby Kasy-Kasowskiego. Pamiętam kilka słów ...
-
Co to za nuta od 3:22?[youtube.com]
-
DUBSTEP PETARDA KTO ZNA ?[youtube.com] PODAWAC NAZWE POZDRO
-
Nutka z filmiku[youtube.com] Ktoś pomoże ?
-
proszę o pomoc!piosenka polsko angielska w której kawałek tekstu to:ej mi swoją grawitacją.
-
Nutka z filmiku[youtube.com] Z góry dziękuje za pomoc
-
Znana, francuska piosenkaNiestety nie jestem w stanie rozszyfrować tekstu piosenki ze słuchu. Jaki tytuł ma ten utwór? ...
-
Grand Slam Beach Volleyball 2014 piosenka w tle[youtube.com]
-
Teledysk: zdradzająca dziewczynaSzukam piosenki, w teledysku której facet ogląda nagranie z imprezy na której jego dziewczyna go ...
-
RMF MAXXX - 26.08.14, 22:30 - błąd na odsluchane.pl ?Witam, wczoraj (wtorek 26.08.14) w radiu RMF MAXXX ok. 22:30 (przed Rather Be) leciała jakaś piosenka, ...
-
Piosenka z typu muzyki klasycznej , może średniowieczeWitam. Wpadła mi w ucho piosenka którą kiedyś usłyszałem w bajce , to piosenka z ...