-
Polska piosenka na Polonia TVJest to jakaś chyba nowa polska piosenkarka.Puszczają między reklamami na Polonii :) wiem ze w ...
-
Urywek z Filmiku[youtube.com] 1:11 :) Nie słychać jej długo dlatego Shazam mi jej nie pozna, liczę że ...
-
Francuska piosenka z gatunku popWiem, że w "refrenie" ona śpiewa "turuturururutu" :D Teledysk oczywiście we Francji, WOKALISTKA jeździ samochodem, ...
-
Piosenka zespołu ''HOT PROJECT''jaka nuta z plaży ?
-
Co to za kawałek?[youtube.com]
-
Jak nazywa się ten kawałek?[youtube.com]
-
Muzyka z horroruNie wiem czy dodałam do dobrej kategorii, ale możliwe, że taki dźwięk pojawił się w ...
-
Piosenka w której słychać dedededeOstatnio na wyjeździe usłyszałam piosenkę, w której leci dededeedededede przez cały czas takie techno/electro. ciężko ...
-
Stara Viva [Trance, House czy cos w tym stylu]Witam szukam nutki którą widziałem kiedyś na starej vivie. Teledysk wyglądał tak że kilkunastu gości ...
-
czy ktoś zna autora i tytuł?[free.mp3songurls.com]
-
co to za piosenki[youtube.com]
-
Co to za utwór z filmiku[m.youtube.com]
-
Piosenka - nowa? ♫eska, 4fun? leciała dzisiaj piosenka raczej nowa, bo słyszałam ją pierwszy raz, śpiewała młoda dziewczyna ...
-
Tytuł rapuSzukam rapu, gdzie w teledysku ludzie mają worki na głowie i walczą ze sobą czy ...
-
Polski rap na podkładzie Gangstas ParadiseUslyszalem w pracy, ale nie mogę znalezc tego kawałka. Polski rap na podkładzie Gangstas Paradise
-
z filmiku na YT[youtube.com] piosenka od 2:50-3:50 od 4:16
-
Piosenka niedawno sie pojawilaSpiewa to pisoenke 2 facetow(1 jest siwy). Spiewaja na plazy, w willi , dwie kobiety ...
-
Szukam piosenki.Teledysk w jakims coledzuTeledysk rozgrywał sie w jakiejs szkole . Poczatek piosenki to był wielki zółto niebieski napis. ...
-
mubej mubejSłowa piosenki to mubej, mubej. To po angielsku.
-
Który remix kathy brown-turn me out?[youtube.com]
-
Co to za kawałek?????????????????[www40.zippyshare.com] Co to za kawałek z 00:29:15 Z góry wielkie dzięki
-
Muzyka puszczona w CroppieCóż, teledysk piosenki był zrobiony w formie animacji. Przedstawiał kobietę stojącą na zrujnowanym mieście. Po ...
-
Co to za nuta ?Co to za muzyczka w tle idzie ? Bardzo prosiłbym o odpowiedzi :) Link: [youtube.com]
-
utwór z maydayautwór leci w 15 minucie po miedzy picotto - komodo a prodigy - no good [www39.zippyshare.com]
-
Vocal z setu hardwella[mixcloud.com] w 1:46 sie zaczyna, zna ktoś?