-
Jak się nazywa piosenka od 5:20?[youtube.com]
-
zagadkowa nuta pomożecie. linkpiosenka zespołu mobb deep zaczyna się od 5:15 [youtube.com]
-
Rosyjska piosenkaFilmik: [youtube.com] piosenka leci z radia samochodowego, początkowo trudno cokolwiek zrozumieć, w drugiej części filmu ...
-
mąż czy nie mąż piosenkahej, proszę bardzo o tytuł piosenki ze zwiastunu serialu "Mąż czy nie mąż". just gonna love ...
-
Dręczący dupstepowy kawałekWitam, szukam kawałka w klimacie dupstep/house. Jeśli dobrze pamiętam, tytuł brzmiał "Hits" albo coś związanego ...
-
Nazwa nutkijak sie nazywa ta nuta? [w283.wrzuta.pl]
-
PytankoSzukam piosenki z radia. Dosyć stara. mocny kobiecy głos śpiewa coś w stylu "blackbird is ...
-
piosenka ze sklepu 4fwitam dzisiaj byłam w sklepie 4f i usłyszałam świetną piosenke ale znam tylko pare słów ...
-
Stosunkowo nowa piosenka, damski wokalSzukam piosenki, bardzo rytmicznej, dość szybkiej. Damski głos na początku śpiewa zwrotkę, a refren zawiera ...
-
Jaki tytuł?[youtube.com] Poprosiłbym bardzo tytuł nuty z 1:15. z góry dziękuje
-
Zna ktoś ten utwór ?[www45.zippyshare.com] z góry dziękuję za pomoc :))
-
Hiszpańska piosenka?witam, bodajze wczoraj w radio chyba "muzyczne rzeboje" zasłyszałam piosenkę chyba w języku hiszpanskim w refrenie przewijalo ...
-
siemka;) pomożecie?:))[youtube.com] muzyczka w tle? ;d ktoś coś może wie?:) z góry wielkie dzięki:))
-
to znów ja;) pomożecie?[youtube.com] 3;49 ktoś może wie?:))) miłego dnia życzę :D
-
co to za nutki ?[www44.zippyshare.com] i [www4.zippyshare.com] Proszę o tytuły! Z góry dzięki!
-
czesc i czołem,pomożecie?bede wdzęczna:))tak więc,podaje link z yt [youtube.com] czy wie ktoś może co to za nuta z ...
-
Szukam piosenki z tej audycji radiowej.[polskieradio.pl] Chodzi mi o kawałek z 8:30
-
Muzyka z filmu na yt (dubstep)Cześć, szukam muzyki z tego filmiku [youtube.com] zaczyna się w 0:10. Z góry dziękuję za ...
-
-
Szukam teledysku !Szukam teledysku gdzie przedstawiona jest historia jednej pary. W teledysku ukazane są poszczególne sytuacje, przestawione ...
-
-
NutaMuzyka z intro tego filmiku, który znalazłem zabłądziwszy w internecie :) [youtube.com] Proszę o odpowiedź :)
-
Everything is all rightCześć szukam pewnej piosenki, którą słyszałem kilka razy w radiu, jednak to było dawno temu. ...
-
teledysk podobny do vance joy-riptideTa piosenka leci rzadko na kanałach muzycznych,ma fajny alternatywny teledysk podobny do vance joy-riptide na ...
-
Ktos wie jaki to kawalek.Witam, wie ktoś może co to za piosenka,leci w radioparty kanal energy 2000 taka dość fajna ...