-
Jaki tytuł? kiedyś na YT znalazłem...bardzo smętny, ale zarazem SUPER utwór. Uwielbiam jej słuchać jak mam gorsze dni... proszę pomóżcie ...
-
Piosenka z filmu reZiegoWiecie może co to za piosenka? zaczyna się od 1 sekundy i trwa do 1:57. Proszę o ...
-
Dla najlepszych :) Nutki z seta[www40.zippyshare.com] Głównie chodzi mi o nutki z minut: 16:30 18:55 21:45 25:05
-
HolocaustSzukam piosenki, ktora leciała w programie 'Holocaust -klej do tapet", smutna muzyka, ze słowami, spiewana ...
-
CO to Za piosenka[youtube.com] w 1szej minucie jest , bede wdzieczny jesli mi ktos napisze autora i tytul ...
-
Co to za kawałek z początku kompilacji?[youtube.com] Na samym początku leci kawałek z bardzo fajną solówką.
-
dubstep co to[youtube.com] 37 mninuta
-
6 dziewczyn klip z ok. 2009r z"Muzyczne listy"tv4szukam piosenki. teledysku z okolo 2009/10 roku ,czarnobialy, okolo 6 pieknych kobiet spiewa cos o ...
-
piosenka sprzed kilku latWitam wszystkich! Szukam piosenki, która była grana kilka lat temu. Pamiętam jedynie trochę teledysk. Tańczyła tam ...
-
Pioseka Sur le rythme - Muzyka sercaCzy wie ktoś jak nazywa się i kto wykonuje piosenkę do której Delphine i Marc ...
-
Co to była za piosenka?(fb)[facebook.com]
-
Witam. Poszukuję tytułu piosenki z Radia ESKAWitam. Piosenka leci chyba codziennie koło 5:30 w radiu ESKA. Prawie codziennie ją słucham, ale ...
-
Tytul piosenki i w jakim rmx ??Tak jak wyżej ?? [www83.zippyshare.com]
-
co to za nutaco to za nuta z 14:40 [www73.zippyshare.com]
-
Vines[youtube.com] Start 0:25
-
DJ Hazel set 2 piosenkiWitam poszukuje piosenek ze seta od DJ Hazela, chodzi mi o nuty z: 20:00 i ...
-
ktos pomoze ? :c[www49.zippyshare.com] z gory dz
-
Piosenka rock/metalPiosenka, koleś ma głos podobny do wokalisty z Bullet for my valentine, słyszałam w pubie ...
-
Piosenka z setaWitam potrzebuje nazwy utworu który zaczyna się od 23:34 proszę o pomoc z góry wielkie ...
-
Zuzia OlszewskaWitam :) Szukam jakiś piosenek Zuzi Olszewskiej, bo strasznie spodobał mi się jej głos... Śpiewa od 0:19 [youtube.com] na ...
-
American Pie piosenka od 19:53Ktoś moze wie?
-
Szukam piosenki pleaseSzukam piosenki gdzie gruba facet zamienia się w dziewczynę. I ta dziewczyna tańczy na dyskotece. ...
-
youtubeWitam ktoś coś kojarzy ?:D [youtube.com]
-
Szukam śmiesznego programu TV.4 czy 5 gości wymyślają dla 1 zadanie przez sluchawke mówią mu jakieś smieszne teksty ...
-
Szukam Tej PiosenkiJohnny Logan - Celebrate and Win. jak by ktoś miał to by fajnie było