-
Piosenka z zumbyProszę o pomoc w znalezieniu wykonawcy. Korzystałam z różnego rodzaju wyszukiwarek, które rozpoznają dźwięk ale ...
-
Pink Floyd[youtube.com] Witam, może mi ktoś podać tytuł utworu z tego filmiku?
-
Kto to śpiewa?fragment 1.14.35-1.14.48 ? [youtube.com]
-
Piosenka z Klubu, Disco PoloWitam! Piosenkę usłyszałem w Klubie. Zaczynała się bardzo podobnie jak "Kakao" zespołu Extazy. Wiem, że ...
-
Jaka to piosenka?[youtube.com] Jak się nazywa muzyka z tego filmu? Z góry dziękuję.
-
Teledysk z dziewczynamiWitam, Poszukuję piosenki, w której generalnie chodziło o trzęsienie tyłkiem. W teledysku było mnóstwo dziewczyn - ...
-
Teledysk - kulka karaokeWitam, Szukam teledysku, który prawdopodobnie rozpoczyna się od konkursu karaoke. Po napisach, na wyświetlaczu skacze ...
-
TRAP kto zna ?TRAP
-
Kobiecy wokal, muzyka klubowa[youtube.com] utwór 4 prosiłbym o szybką odpowiedź. Za pomoc bardzo dziękuje!
-
2 piosenki , help![www11.zippyshare.com] [vinowisko.pl]
-
Ciekawe czy zgadniecie co to ...Co to za piosenka ma początku video ... [youtube.com]
-
szukam piosenki gitary na początkuSzukam piosenki, w której śpiewa kobieta. Początek zaczyna sie od solówki gitar elektrycznych, chyba śpiewa ...
-
Piosenka, której urywek leci w filmie Zawód gansgter.Witam. Prosiłbym o podpowiedź co to za piosenka leci od 7:20. Z góry dzięki za odpowiedź
-
FilmyHej słuchajcie znacie jakieś ciekawe starsze filmy 1996-2008 które nie są w telewizji emitowane już ...
-
Poszukuję utworu z mixu poniżej.Szukam pierwszego utworu z mixu - [youtube.com] byłabym niesamowicie wdzięczna!
-
piosenka uslyszana w sklepieWczoraj uslyszana piosenka w sklepie bershka , mnostow ludzi i ciezko bylo sie wsluchac w ...
-
Co to za nutka na początku ?[youtube.com]
-
Piosenka disco polo z ref. chce byc tylko z TobaSiema wszystkim , szukałem piosenki w różnych serwisach z tekstami niestety nie udało się , ...
-
-
poszukiwana piosenka[filmweb.pl] poszukuję piosenki z tego trailera, będę bardzo wdzięczna za pomoc
-
Co to za piosenka[youtube.com] Zaczyna się od 4:45
-
Utwór muzyczny chłopaki nie płacząjak nazywa sie utwór z filmu "chlopaki nie płaczą" którą gra Maciej Stuhr na skrzypcach.Jest ...
-
Bardzo popularna nutka viva,eska itp.[youtube.com] Chodzi o nutke która rozpoczyna się w 29:00, bardzo popularna, słowa vokalu to "don't wake ...
-
Piosenka z reklamy KrakuskiJaka piosenka leci w tej reklamie? [youtube.com]
-
Piosenka z radia CCM :)Witam, poszukuję piosenki [rozpoznajemy.pl] Słyszałam ją kiedyś w radio jednak nie wiem do dziś kto ...