-
Co to za piosenkaCzy ktoś kojarzy piosenkę sprzed kilku lat. Pamiętam, że był tam taki moment jak męski ...
-
Westbam - Manieczki 2002.Witam! Wie ktoś może, jaka piosenka zaczyna się od 59 minuty w secie Westbama? :-) [youtube.com] Pozdrawiam!
-
Jaka to piosenkaWitam. Mam do Was takie pytanie, jakis czas temu w radiu slyszalem pewien utwór który ...
-
Piosenka , teledysk pamiętany. Jakoś ok.2005Od paru miesięcy chodzi mi po głowie piosenka pamiętana z dzieciństwa. Leciała często na MTV. ...
-
Techno/house dosyć znanaSzukam piosenki z gatunku powyżej, wydaje mi się, że jest dość znana, bo często ją ...
-
Kto to śpiewa?Muzyka w tle pomiędzy 30.50-30.54 [youtube.com]
-
piosenka z żon Hollywood więcej. odc. 5 ??/ zna ktoś ?kinga jedzie z kolezanką na zakupy... początek piosenki: 5:09
-
Tytuł utworuProsze o tytuł tego utworu , główna czesc wchodzi w 0:39 [youtu.be]
-
Nutka z Warsaw ShoreHej, chodzi o ta nutę z tego klipu [veedo.pl] Dokładnie od sekundy 00;48 i tak dalej czyli ...
-
Mali giganci. Motyw przy rozpoznawaniu przedmiotów.Motyw ten leci w tle za każdym razem, gdy dzieciaki rozpoznają przedmioty. Słychać go tutaj: ...
-
piosenka w stylu techno spiewa dziewczyna podobna do Bszukam pilnie piosenki ,podchodzi pod techniawke spiewa dziewczyny coś podobnego do britny za nucę ale ...
-
youtube[youtube.com] co to za pioseneczka?
-
House/electro - "body language"Witam, poproszę o tytuł muzyki użytej w filmiku z 1 lutego 2015r. (najmłodszy post na ...
-
lata 70,80,90hey,hey you wonder kriminal face, tak jakby madonna spiewała wolna spokojna piosenka
-
muzyka w tle(Nie w intrze)Moglby ktos podac muzyke w tle? [m.youtube.com]
-
film i piosenkaWitam mam pytanie jakis czas temu ogladalem film o 2 starszych panach ktory jeden byl ...
-
Piosenka Z Reklamy Margaryna KasiaJak nazywa się piosenka z reklmay margaryny "Kasia" to jest klasyczna taka
-
Nuta walki żyletyChodzi mi dokładnie o tą samą wersje tej nuty [youtube.com] Dodam że nazywa sie DJ Young ...
-
Co to za nutka?? Szybka,dużo bassu[youtube.com] Proszę o pomoc
-
Poszukuję tytułuPoszukuję tej piosenki. Mam tylko urywek oto on: [www50.zippyshare.com]
-
potrzebuje piosenkiPotrzebuje nazwy utworu którą słyszałem podczas pracy wydaje mi się że to jakaś starsza piosenka ...
-
RozpoznajemyWitam serdecznie. Szukam utworu który leci w tle tego filmiku, a dokładnie zaczyna się od ...
-
Nuta z filmu youtube[youtube.com] Poszukuje muzyki z 7:20
-
witajcie:) pomóżciebruno mars ma piosenkę z davidem guettą znacie?nie mogę jej znalezc.
-
Muzyka z reklamy[youtube.com]