-
Piosenka z radiaHeja! Mam problem, otóż usłyszałem dzisiaj u fryzjera piosenkę która mi się bardzo podoba, ale ...
-
soundtrack z filmu ''do zaliczenia''poszukuję piosenki z komedii ''do zaliczenia'' (filmu nie polecam) piosenka z ok. 52 minuty, gdzie śpiewa ...
-
witam co to za muzyka w tle ?[youtube.com]
-
czy zna ktoś piosenki od momentów 22:40 i 50:30?[www55.zippyshare.com]
-
Nuta z przerywnikaNie mam pojęcia jak ją znaleźć, bo nie ma jej na hob bęc. Pamiętam, że ...
-
Teledysk - francuska piosenka (mon ami?)Hej. Poszukuje tytulu piosenki. Pamietam teledysk: byl animowany i taki zabawny raczej, trzech przyjaciol z wariatkowa ...
-
Marcin Patrzałek Must be the music 9Jaki tytuł nosi piosenka, którą słychać w tle po prezentacji Marcina Patrzałka w programie Must ...
-
Muzyka taneczna/clubowa, fragment z Tonight ShowMuzyka taneczna/clubowa, fragment z Tonight Show
-
jakaś dobra duszyczka pomoże z tytułem? :)[youtube.com]
-
Mega Mix 4 by Cyber MarianZna ktoś tytuły teledysków z 0:09 i 0:30 na tle utworu Heleny Paparizou "Asteria", do ...
-
nazwa piosenki z filmikuWitam, znacie to? [youtube.com] dzieki
-
Nieistniejąca piosenkaJakiś rok temu dziewczyna, którą obserwowałam na tumblrze wrzuciła filmik gdzie gra w xboxa z ...
-
co to za muzyka ?[youtube.com]
-
Motyw przewodni z filmu "Poranek Kojota"Interesuje mnie ost z filmu Poranek Kojota. Mowa konkretnie o tej melodii: [youtube.com]
-
Piosenka z filmiku Banshee o tatuażu[youtube.com] - chodzi o ten filmik. w momentach, gdy pokazane są prace nad tatuażem w ...
-
HBO: W cieniu, na końcu każdego odcinkaWitam, mam problem, gdyż nie mogę odnaleźć piosenki która leci na końcu każdego odcinka serialu ...
-
co to za nuta ? 4:50?[youtube.com]
-
Gę Gę Gę GęJak w temacie, często można usłyszeć "fonetyczne" gę gę gę (bardzo dużo razy może z ...
-
Pamiętam tylko teledysk...Witam:) Poszukuje tytułu pewnej piosenki, ale pamiętam tylko fragmenty teledysku (widziałem go około 15 lat ...
-
Piosenka z radia park brzeg godz. 22:30 97,1witam , szukam piosenki która leciala w radiu park (brzeg , 97,1) okolo godziny ...
-
Zupełnie nie wiem co tutaj umieścić :[youtube.com] 8:40 :) Wdzięczny będę :)
-
Co to za nuta?Potrzebuje tytuł tej nitki
-
Piosenka z 56 odc. "Przyjaciółek"Szukam piosenki z 56 odcinka serialu "Przyjaciółki" zaczyna się mniej więcej w 27 minucie i ...
-
Tytuł piosenke w filmie?Witam Kto wykonuje piosenkę która zaczyna się w 54:24 minucie? [youtube.com]
-
Piosenka z filmiku instagramCzy ktoś kojarzy może tą piosenkę? Jakaś dziewczyna wrzuciła filmik na instagrama gdzie ta piosenka ...