-
Rozpozanie muzyki w tleWitam chciałem zapytać o ten film : [youtube.com] Jaki nosi tytuł tej muzyki :) ?
-
Piosenka z Originals 2x17Kto wie jaka piosenka leciała na samym końcu Originals 2x17 tytuł odcinka to Exquisite Corpse
-
Hip-Hopowy kawałek o kobietach z starych latWitam, szukam Hip-Hopowego utworu nt. kobiet zrobiony dawno temu. Pamiętam, że w teledysku był motyw jak ...
-
Piosenka z Intra?[youtu.be] Jaka to Piosenka?
-
Piosenka, która pojawiła się w DD TVNPoszukuję piosenki, która pojawiła się w programie Dzień Dobry TVN. Udało mi się wyłowić słowa: ...
-
Co to za utwór, midomi nie rozpoznaje[youtube.com]
-
Soundtrack z XFactorCzy ktoś orientuje się co to za utwór lecący w tle filmu [vimeo.com] od 2:40 ...
-
co to z amuza[youtube.com]
-
Niemiecki RAP/HIP-HOP 2004-2006 1 piosenka!Witam. Piszę z następującą sprawą. Poszukuję utworu z lat 2004-2005 z gatunku RAP/HIP-HOP niemieckiego. Pamiętam tylko ...
-
"Run, Run, Run in Away " ??? Kto to Spiewa??Słyszałam w radiu taka piosenkę, chyba już stara ale spodobała mi sie. Brzmiała jakoś tak ...
-
Co to za utwór (fragment)? Club![www29.zippyshare.com]
-
Zna ktoś tą nutke ?[youtube.com]
-
2 utwory z filmików ytmelodia: [youtu.be] oraz ledwo słyszalny utwór z warsztatu: [youtu.be]
-
Co to za piosenka? W filmiku?[youtube.com] Przypuszczam, że to Sweetest sin, ale naprawdę nie ma nigdzie tego wykonania, są inne utworu ...
-
Stara piosenka spiewa dziewczynaPamiętam że na początku jest klaskanie, potem śpiewa dziewczyna o o oooo o o ooo ...
-
Co to za nuty?Muzyka z radia Vox FM
-
Super teledysk Eska TVPiosenka z eski tv (program co jest grane) chyba w ostatni poniedziałek Piosenka techno/house/trance Teledysk przedstawiał różne ...
-
Co to jest za nutkaWie ktos jak nazywa sie ta piosenka zdarzylem tylko tyle nagrac [www57.zippyshare.com]
-
utwory z setu (mix 2000)dodam że wszystkie utwory są z setu w którym każdy pochodziły z 2000 roku
-
jakieś techno/trancenagrałem go z radia gdzieś w 2006 roku
-
Muzyka z tła tego filmikuWitam mam pytanie dotyczące muzyki z tła z filmu [facebook.com] dodanego 4 kwietnia pod tytułem ...
-
Dubstep z yt (1:21)[youtube.com]
-
Muzyka tranceSzukam utworu z tego filmiku [youtube.com]
-
Piosenka z nagrania baletowego/orkiestraCzy ktoś rozpoznaje melodię z poniższgo filmiku, która zaczyna się od około 1:00 ? [youtube.com] Kiedy próbowałam ...
-
Jaki tytuł?Jaki jest tytuł tej piosenki? Mam nadzieje że ktoś rozpozna i pomoże tym bardziej że ...