-
Piosenka Z Reklamy Napoju Jupi.Hejo, może ktoś mi podaj tytuł i wykonawce piosenki ,która leci w najnowszej reklamie napojuJupi ...
-
Mam Pytanie Dotyczący Filmu Czarodziejekjak nazywał się zespół który wystąpił gościnnie w czarodziejkach jak żyła Prue to było w ...
-
Someway Lub Sobeday (radio Planeta Fm)Witam, zna może ktoś tytuł pisenki która leci co jakiś czas na bielskiej Planecie. Jest to ...
-
Last NightWitam, szukam piosenki w ktorej w refrenie laska spiewa slowa "last night" ale nie chodzi ...
-
Co to Za Piosenka (WESELE)[pl.youtube.com] proszę o pomoc
-
ZBUNTOWANI - Piosenka W Smutnych Momentach...poszukuje piosenki która śpiewa Mia w "zbuntowanych" ona jest cudowna... jest taka smutna, puszczają ją ...
-
Zapomnialem Tytulufragment " czaszka na pół pękła szwy wewnątrz puściły " help
-
Piosenka Z Radia Gra Toruń Energizer Gra Fm.witam mam prosbe o rozpoznanie tej nuty załaczam linka i prosze o szybka odp. z ...
-
Kto Wie Jaki Jest Tytuł Piosenki Z Drugiego Duetu Wczorajszego Justyny I Kryspina Z You Can Dancekto wie jaki jest tytuł piosenki z drugiego Duetu wczorajszego Justyny i Kryspina z You ...
-
Piosenka 2007Witam szukam dosyć nowej piosenki, która powstała w 2007 r., dość popularna, śpiewana przez kobiete, ...
-
Piosenka Z Reklamy Gwiazdy Na Lodziehej, oglądałam wczoraj pytanie na sniadanie i w przerwie była reklama gwiazd na lodzie. W ...
-
Chodzi Mi Po Głowie...... pewna angielska piosenka (może sprzed roku lub dwóch lat) śpiewana przez faceta. Nie mam ...
-
żyj Z Całych Sił I Uśmiechaj Się Do Ludzi,bo Nie Jesteś Sam..żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi,bo nie jesteś sam.. tak sie zaczynala ...
-
Solowka Lukasza 30.04.2008Do jakiej piosenki Lukasza tanczyl solowke w ostatni odcinku?
-
piosenka z reklamy konta...szukam piosenki z reklamy konta oszczędnościowego, na reklamie ludzie wyciągają pieniądze ze skarpetek i wyrzucają ...
-
Muzyka Z You Can DancePoszukuję piosenki do której ostatnio tańczył Georgie solo tańczył..Była to polska piosenka ;* Bardzo proszę ...
-
`prosze O Pomoc.!`hej . pisalam wczesneij o kwalku z brygady ratunkowje xpp. teraz znalazm ten odcinek i fragemnt tej ...
-
Piosenka Z Serialu 39 I Półpotrzebuję wiedzieć jak nazywa się piosenka ltóra leci pod koniec 11 czy tam 12 odcinka. ...
-
Piosenka Z Najnowszej Reklamy OrangeSzukam piosenki z tej reklamy, gdzie na oknach wystawowych wszyscy zdejmują karteczki z napisami typu: ...
-
Filmik Z Arturem I Justyną W YCDPoszukuję piosenki ,która leciała 21 maja br. w YCD kiedy przed wysępem Artura i Justyny ...
-
Początek Piosenki Z Wrzutymam pytanko czy wie ktos co to za nutka?? [wrzuta.pl] bede bardzo wdzieczny :) pozdro
-
Szukam Piosenkiszybka piosenka troche jak rock w której mężczyzna śpiewa coś w refrenie "uuuuuu how do ...
-
Solówka ŁukaszaSzukam piosenki do ktorej Łukasz tańczył solówkę w ostatnim odcinku...
-
Kasia Kubalska Solówka YCD 7 Majazna ktoś tytuł? pzdr