-
Piosenka Z 39 I PółTaka pioseka co darek spiewał ją z anką.. w ostatnim odcinku seri.. w refrenie pwtarzało ...
-
39 I Pół Piosenka TolaZnacie tytuł piosenki z serialu 39 i pół , to jest z reklamy nowego odcinka ...
-
Szukam Piosenki^^ Śpiewana Przez Kobietęoto kawałek "go keep on stick the bomb" czy coś koło goXD Hmm... :( Pomoże ...
-
KTO ZNA TEN UTWOREK?[wrzuta.pl]
-
Reklama Kawy Oraz Pralki ;)Czy zna ktoś tytuł piosenki z reklamy nescafe gold-tekst mniej więcej to Another world....a no ...
-
Kto to Spiewawitam potrzebuje info na temat pisenki nagralem kawalek na dyktafon ale nie wiem kto to ...
-
Kto to Wykonuje?Często słyszę ten utworek w radiu, ale nigdy nie pokazują kto go wykonuje: [wrzuta.pl] Sorki za jakość, ...
-
Potrzebuje Nazwy Piosenkiz reklamy pantene pro V :) to kiedy reklamowała Joanna Koroniewska i teraz tez leci ...
-
Piosenka z filmu "Swiadek koronny"chciałbym sie dowiedziec tytuł piosenki, której teledysk włacza Blachowski w czasie wywiadu i zaczyna tańczyc, ...
-
Co to Za Utwor? Kawalek Z Filmu W Dolinie Elah.Witam wie ktos moze co to za kawalek ? zassalem ost i tam go nie ma ...
-
POMOCY LUDZISKA BARDZO PROSZE[youtube.com] szukam piosenki ktora zaczyna sie w 1:14 blagam o wasza pomoc!!!!!
-
Nowa Piosenka Andrzeja Pasecznego!!!!!!szukam nowej pisoenki andrzeja piasecznego!!! :) z góry dziękuje:))) :******
-
REKLAMA Z GRUPĄ MŁODZIEŻY NA PLAŻYUmiem tylko opisać reklamę- akcja dzieje się na plaży, są bodajże jakieś namioty z ktorych ...
-
Piosenka "39 I Pół"(Rap)-odpowiedzWiec tak...juz lepiej niech sie skoncza te tematy o tej piosence(a jest tu ich sporo) Wiec tak... Tytul: Bimbalamb-Timb ...
-
Tokyo Driftsiema czy zna ktos tytuł piosenki która leci w tokyo drift podczas gdy wyjeżdża samochód ...
-
Reklama ING, F. Alonso, Z GP Monako Muzyszukam muzyki z tej reklamy, prosze o podpowidzi... :)
-
Ibrahimovic Zakochany W Ronaldo Piosenka W Tle[milanos.pl] tutaj daje link do tego filmiku i prosze was o pomoc w rozpoznaniu tej ...
-
Piosenka - Tytułnie znam melodii ale słowa - w refrenie jest coś takiego: it's my life ...(tutaj ...
-
Orange I MBank. Mały Cud. Co to Za Muzyka???W nowej reklamie Orange zmienił trochę styl muzyczny, pojawił się nowy kawałek. Ktoś ma przeczucia, ...
-
Sunshine - Zwiastuntutaj (w tym zwiastunie) jest ta piosenka [w.strone.slonca.filmweb.pl]
-
Prosze O Pomoc : Napiszcie Mi Tytuły Fajnych Piosenek! Cos Podobnego Do WZR- Bogini Sexuumam prośbe mózecie mi napisać tytuły jakiś fajnych piosenek? Coś podobnego do WZR - bogini ...
-
Zapomniany Teledyskmoi drodzy sprawa pilna jest:) tutaj moj problem "szukam tej piosenki/teledysku już dobre kilka lat i tak ...
-
Poszukuje Starej PiosenkiPoszukuje piosenki .ktoraleciała kilka lat temu. W teledysku wykonawcy uciekli z prac więziennych ubrani w ...
-
PioseneczkaCześć, mam sprawę. W tym filmiku w 53 sekundzie pojawia sie urywek jakiejś ...