-
Kawałek Na Liscie Przebojów Z Tekstem - for You - I Can Touch the Sky...jak się nazywa ten kawłaek? cały czas leci w radio, śpiewa facet, taki typ klubowy ...
-
Piosenki Rockowe I MetalowePoszukuję fajnych piosenek rockowych albo metalowych w stylu Metalliki albo : Nirvana - Smells Like ...
-
Poszukuję piosenki pewnego tzw. duetu jednego utworu ! ! ! ! !Poszukuję piosenki z mniej więcej lat 90, dokładnie nie pamiętam, powstała parę lub paręnaście lat ...
-
Techno Wiking Song ???Prosze napiszcie mi co to za utwór z filmiku techno wiking (chyba wiekszosc widziała ten ...
-
Hiszpańskie RytmySzukam rytmicznych i wpadających w ucho hiszpańskich i portugalskich piosenek
-
Teledysk Często Leci Na TRACE.tv,Jest utrzymany w biało-czarnych kolorach, śpiewa ciemny facet, raczej młody . Udało mi się usłyszeć ...
-
Szukam Tytułu I Wykonawcy!!To jest tekst: Słyszysz szept tłumiony w środku, milknie gdy dostajesz garść złych wiadomości codzienną intrukcję ...
-
Piosenka Z "Dżungli"Mam taki problem. Strasznie spodobała mi się piosenka z filmu Dżungla. Leci ona w scenie, ...
-
Gieorgij-castingco to za piosenka do której na castingu tańczył gieorgij. prosze o odp.
-
PROSZE O POMOCczy ktos moze wie jak nazywa sie piosenka, ktora zaczyna sie od gry na skrzypcach. ...
-
PIOSENKA Z LAT 90 Dokładnie Nie PamiętamSzukam piosenki dość starej nie pamiętam dokładnie roku jej wydania ale pamiętam że spiewa ją ...
-
Proszę O Pomocproszę o pomoc bo ta piosenka chodzi za mną od roku .... Jest to taka spokojna ...
-
Piosenka Z Filmika Z Youtube.plWitam! Czy zna ktoś tytuł piosenki z tego filmika na youtube?? [pl.youtube.com] Czy ...
-
Fake What I've Done Zespołu Linkin ParkW sieci (głównie p2p) krąży fake albumu Minutes to midnight zespołu Linkin Park. Znajduje się ...
-
Muza z linkaProsze o podanie nazwy tej pisoenki [wrzuta.pl]
-
Super House'owy Kwałekpomóżcie mam wycinek z seta [www4.zippyshare.com] bardzo mi zależy, bo to są świetne rytmy z góry ...
-
Piosenka Z "21" (film)Siemano... Szukam piosenki z filmu 21. Leci on wtedy kiedy cała ekipa(Ben,Jill,Choi,Kianna i Rosa) sa w apartamenie ...
-
Reklama Tiger Power Is Backwitam szukam muzyki z reklamy napoju energetycznego, gosc przelacza znudzony kanaly telewizyjne pilotem i pozniej ...
-
Muzyka Z Finału Euro 2008Czy ktoś może wiem co za muzyczka leciała kiedy Hiszpania już odebrała puchar i scodziła ...
-
Piłkarskie Muzyjeśli znacie GO WEST - PET SHOP BOYS to wiecie o co chodzi. - mogą być ...
-
Piosenki Z Teraz Albo Nigdy. Kto Chce?ODCINEK 1 1. ?Najlepsze?: słowa ? Marcin Rozynek muzyka ? Marcin Rozynek wykonanie ? Marcin Rozynek Kod: [rapidshare.com] 2. ?Before you came? słowa ...
-
POMOCY CO TO ZA PIOSENKA Z TEGO FILMIKU??!!szukam tytułu do tej piosenki... szukałem w komentarzach po słowach i nic :( oto link ...
-
Piosenka Do Niedawna Często Grana W RMF/Esce"Pościelówa" pop :P dość powolna. Panna śpiewa tam m.in. "Sometimes, people change, I will never ...
-
Muzyka Na Skrzypcach Popularna W Latach 80!Poszukuję tytułu dość dynamicznej i wpadającej w ucho piosenki, a w zasadzie muzyki, bo z ...