-
PLUS Wielkanoc MamocDo reklamy użyto jakiegoś starego, klasycznego kawałka. Brzmi to trochę jak piszczenie kurczaków. Co to ...
-
LECHreklama lecha w której gość wykraja kółko w oknie zjeżdża na lince i idzie na ...
-
OPENER FESTIVALPiosenka w stylu folk z zapowiedzi, gdzie były pokazywane wpisy internautów prosze o tytuł
-
Cicha Piosenka Z WywiaduWitam! Mam dość nietypowe pytanie, na które odpowiedź może być trudna. Niedawno w jednym z wywiadów ...
-
Muza Z Linka[cjphonehome.wrzuta.pl] pliz o pomoc!
-
Prześmiewczy Utwór O Dziewczynie Hip Hop3 lata temu w Radiostacji (tej starej) lub w radiu BIS słyszałem utwór hip hopowy ...
-
Często Leci W Radiu...Ta piosenka często leci w radiu jest dosyć wesoła.. A w słowach jest coś takiego ...
-
YCD - podczas solówek Kryspina, Gieorgija, Kasii, Justynyhej, czy ktos wie jak nazywa sie piosenka, ktora ,,leciała" podczas solówek Kryspina, Gieorgija, Kasii, ...
-
Reklama Samochodu Który Posiada Funkcj Park AssistReklama Samochodu Który Posiada Funkcj Park Assist
-
SZUKAM PIOSENKI Z LEJDIS!Pojawia sie on jak Korba idzie do Erwina i mówi 'ooo.. cezkałes na mnie'... 'nie ...
-
Piosenka Z Euro 2008Czy znacie tytuł piosenki, która leci na stadionach podczas euro 2008 ??? To jest znany ...
-
Serial My Wife and Kids - on Ona I DzieciakWitam, Szukam nazwy piosenki z odcina w którym Janet i Michael idą na bal Clair ...
-
Co to Kurcze Jest? XDCo to za piosenka jest która leci od 3:12 w [wyszukiwarkamp3.eu] ?? Z góry dziękuję ...
-
Szukam Fajnego Kawłka Z Damskim WokalmeSzukam kawałka techno z damskim wokalem spiewa coś w stylu she wants live live a ...
-
Co to za muza? H.E.L.P :)Witam. Jeśli możecie to pomóżcie. Nagrałem kawałek z radia. Poluje juz na ten utwór od ...
-
Czy zna może ktoś z Was tytuł piosenki... ?Czy zna może ktoś z Was tytuł piosenki, teledysk miał miejsce w toalecie, występowali kobieta ...
-
Teledysk Chyba Z Lat 80Teledysk chyba z lat 80, czarnoskóry mężczyzna z długimi warkoczykami w czarnym skurzanym ...
-
Szukam tytułu piosenki z linku, leciała ona w reklamie tvn turbo driftingWitam wszystkic szukam tytułu piosenki z linku : [ordeon12.wrzuta.pl] leciała ona w reklamie ...
-
Ma Ktoś "I Hate It That I Got What I Wanted" Clearlake?Ma ktoś piosenkę Clearlake "I Hate It That I Got What I Wanted" pochodzącą z ...
-
Szukam Piosenek Z FilmówSzukam tytułów piosenek z filmow np. ,, H2O - wystarczy kropla wody", ,,Kung-Fu Panda" ...
-
Reklama Mazdychodzi mi o muzyke z reklamy najnowszej Mazdy akcja reklamy wyglada nastepujaco : samochód marki ...
-
Piosenka Z Eski - w afrykanskim rytmieHej, szukam piosenki, ktora jest jakby w afrykanskim rytmie. Refren spiewa dziewczyna a zwrotki ...
-
Iosenka Z Reklamy McDonaldano chodzi mi o ta piosenke ze jest reklama Mcdonalda .. no i tak jest ...