-
Tytuł I Wykonawca???Słyszałam niedawno tekst, bardzo mi się spodobała piosenka: Słyszysz szept tłumiony w środku, milknie gdy dostajesz ...
-
Piosenka Z Radia Planetaspiewa facet głos podobny do boba sinclaira. w tekście można dosłuchać sie słowa BUJA :D ...
-
Stara Piosenka Puszczana Czasem W Radiu.Witam poszukuje starem (najprawdopodobniej amerykanskiej) piosenki którą czasem puszcają chyba w radiu ZET albo RMF ...
-
Piosenka Z YouTubeNa YouTube znalazłem taki film i nie wiem co to za piosenka. Proszę o tytuł ...
-
Piosenka Z RMF Maxxx. W Załączniku Jej Fragment.W tej piosence kobiecy głos niemal bez przerwy śpiewa ten sam fragment, coś w stylu: ...
-
Reklama W Radiu Eska Klub IguanaJakis czas temu slyszalem fajna nute w reklamie klubu iguana w dawidach kolo warszawy w ...
-
ORANGEPoszukuję tytułu i wykonawczyni piosenki z najnowszej reklamy ORANGE. Reklama kiedy ludzi eporządkują łakę, bo ...
-
Znawcy Dobrej Nuty! XDWpisujcie tu wszystkie dobrze brzmiące, najlepiej nowe pioseneczki... xD z góry dzięki WAM!
-
Velvet BlueNie wie ktoś gdzie można zdobyć piosenkę Velvet Blue - The story of my life? ...
-
Fajna PiosenkaChodzi mi o piosenkę którą slyszałam w drugim odcinku Benny Hilla:) Jest dość spokojna śpiewa ...
-
Piosenka Z Reklamy Chyba Jakiegos Samochodu:)Bardzo mi sie spodobala pewna piosenka z reklamy. Wydaje mi sie ze byla to reklama ...
-
Piosenka AnastaciPoszukuje piosenki pani o pseudonimie Anastacia, tak, o niej myslicie :) Nie wiem jak sie ...
-
Piosenka Z Przeróbki Shrekachodzi mi o tą ze słowami : stop the rock can't stop the rock is ...
-
Ostatnio W Radiujest taka fajna piosenka w radiu a mianowice to techno i taki jakiegos pana spiewa: ...
-
Piosenka Z Radia Planeta, Czesto Jest Powtarzana Jako Hity Najpierw Jest Madcon "beggin" a Po Nimwlasnie ta piosenka... i tam jest zenski glos powtarzajacy don't be ( ween) i love ...
-
Błagam O Pomoc!!!!!:)[pl.youtube.com] Jeśli znasz odpisz!!!!!!
-
Potrzebuje Rozpoznania 2 PiosenekObie są z reklam: jedna z najnowszej reklamy orange (cos tam o uporządkowanym świecie), a ...
-
You Tube Tytuł Piosenki Z Filmiku!Witam czy zna ktoś tytuł tej piosnki która leci w tym filmiku:P Pozdro [pl.youtube.com]
-
Piosenka Z Filmu "Pokochaj Moje Córki"Właśnie leci ten film,a ja go wczesniej oglądałem - jak się nazywa ta nutka co ...
-
Co to Za Piosenka ??[pl.youtube.com] co to za piosenka ? prosze pomozcie...
-
Wiekla Prośba Odemnie / Wielka Pomoc Od CiebieWitam, wejdźcie pod ten link [darkwarez.pl] i zarejestrujcie się! Tysiące kopii zapasowych gier i programów, a ...
-
You Can DancePoszukuje wszystkich utworów muzycznych z odcinka, który był w czerwcu, tak dla podpowiedzi były tam ...