-
Trudne ZadanieJa z kolei mam wielki problem, pare miesiecy temu uslyszalam chyba na Zetce stara piosenke ...
-
Piosenka Z Radia Planeta - ole ole oletytuł to jakiś z tego co mowią- miss tu didżej- i śpewa to jakaś laska ...
-
Dom Nie do poznaniachodzi mi o tą piosenkę co leci na początku
-
SZUKAM DRUGIEGO REMIXU Z FILMIKU!!!!!!!!!!!!Podaję niżej link do filmiku, w którym zostały użyte dwa remixy piosenek. Mi chodzi o ...
-
prosze o dokladny tytułWiatm,znam piosenke ale nie wiem jaki nosi dolkadny tytul,a leci tak (robie blady wiec ...
-
Nieznane....link![bluskay.wrzuta.pl] prosze o tytol tej nutki.nalezy sciagnac ten plik i jak bedzie ...
-
Nieznane Z Wrzuta.pl[bluskay.wrzuta.pl] prosze o tytol tej nutki nalezy ja sciagnac i jak bedzie w ...
-
Melodia Z Reklamy Scholl Heel Repair CreamWitam, W reklamie Scholla leci taki śliczny dżingielek. Zastanawiam się, czy może ktoś wie co to ...
-
Adamek Vs. Bell[youtube.com] chodzi o tą pierwszą piosenkę przy której na ring wchodzi bell
-
Piosenka Z Filmu Z Youtube[pl.youtube.com] chciałem się dowiedzieć jaki jest tytuł piosenki od 1:42 min ...
-
Muzyka Z Myspace[myspace.com] czy wie ktoś, może co to za piosenka, albo umie sie poslugiwac myspace i tam ...
-
Gol Ronaldinho[joemonster.org] co to za piosenka w tle ?? [ps ladny gol :D]
-
Pomozcie :)jak MozecieMoze znacie taka piosenke jest starsza spiewa facet ma chyba gruby głos a ...
-
Szukam Piosenki Z Filmiku Na YTczesc Czy może ktoś z was zna tytuł piosenki co leci na samym początku? albo wykonawce ...
-
Poszukuje Tytulu Nutypotrzebuje tytułu tej nuty [wrzuta.pl] zgory THX
-
Szymon Majewski Show.W 10 odcinku o nazwie 'Zróbmy więc test' była taka piosenka. Sparodiowana Tina Turner i ...
-
Piosenka Z Radia, Na Pewno Znacie.Witam! Poszukuje pewnej piosenki. Leciała ona w radiach, raczej tych "spokojniejszych" jak RMF FM. Nie ...
-
Prosze O Pomoc Jaka to Piosenka[pl.youtube.com] z gory thx
-
Szukam Piosenki śpiewanej Przez Czarnoskórego FrancuzaKlimat piosenki to studio z wielkimi ekranami , gosc siedzi po srodku i łanie sie ...
-
Dosc Znana Piosenka Rockowa Z Filmu Na YoutubieFilm [youtube.com] Minuta 4:14 Zebyscie nie musieli czekac do tego momentu to tutaj 9 sekundowy interesujacy ...
-
Reklama Mobile 1Poszukuję utworu z reklamy Mobile 1. Widzimy w niej odliczanie od 10, a po każdej ...
-
Piosenka Z Azjątką Grająca Na Skrzypcach (ok. 2000)Witam, szukam bardzo pięknej piosenki, która była popularna w okolicach 2000 roku. Na jej teledysku ...
-
Piosenka Z Rekalmy MartiniWitam, Czy zna ktoś nazwę piosenki z reklamy "Martini" (często leci na MTV)? Z góry dzięki za ...
-
Nowa Piosenka Edyty Górniak....... którą śpiewała na Top Trendy.Jak się nazywa?Z góry dzięki!!!