-
Filmik O Marcinie - FinałWitam! Interesuje mnie utwór z filmiku, którego każdy opowiadał swój najlepszy taniec itd. Głownie chodzi mi tu ...
-
Teledysk Sprzedaje Sie Hot-dogiszukam teledysku gdzie sprzedają hot-dogi i liczą pieniądze. ! tytuł wypadł mi z glowy !
-
Muzyka Z Filmu American Pie[youtube.com] utwór na samym poczatku?
-
CO TO ZA MUZA?????podaję linka do tej piosenki plisa pomóżcie!!!! [wrzuta.pl]
-
Pewien Teledysk Pomocybył kiedyś taki teledysk ( bardzo dawno pamiętam jak przez mgłę ) śpiewała tam taka ...
-
Lakier Do Włosówposzukuję utworu z reklamy lakieru do włosów Schwarzkopf Silhouette Color Brilliance. Jakaś kobietą śpiewa jakby ...
-
Nutka Z Filmiku Na YouTube[pl.youtube.com]
-
Co to Za Piosenka?Bardzo prosze o jakiekolwiek informacje dotyczace tego utworu. Cokolwiek, tytul, wykonawca.. Bardzo proszę! [wrzuta.pl]
-
Hey Pomocyco to zapiosenka pamietam teledysk ze kobieta i koles byli zmknieci w pokoju i mazali ...
-
Piosenki Z Emitowanego Na MTV Programu 52Znacie jakieś piosenki-Oprócz Linkin Park-z 52?? Będę wdzięczna za pomoc;) Najbardziej zależy mi na jednej piosence...zapamiętałam tylko ...
-
SOLÓWKI FINAŁU YCDproszę o nazwy piosenek z wszystkich solówek! dzieki ;)
-
Piosenka Z DyskotekiZna ktos tytul? [wrzuta.pl]
-
Londyńczycyprosze o tytul i wykonawce z początku serialu londynczycy. :) z góry dziękuje. :) jakby ...
-
Stare GryHej, pamiętam, że gdy byłam w gimnazjum, nasza szkoła miała komputery typu Macintosh. Na informatyce ...
-
Nescafe Dolce Gustowie ktoś co to za muzyka w tej reklamie?
-
This Is the Life Time[koniak17.wrzuta.pl] szukam piosenki która leci na początku tego nagrania... This is the life ...
-
Dla Prawdziwych Mózgów Myuzycznych:) Znany Utworek Z RMF-FMNie będę owijał w bawełne. Kawałek ten leci dość często na stacji RMF-FM i rozpoczyna ...
-
Alfa Romeoreklama alfy romeo w programie fabryka gwiazd, wiem ze wystaepuje slowo technology ;p czy ktos ...
-
Winterfreshpiosenka z nowej reklamy winterfresh? ;>
-
Tytyłu Piosenek...........znam tylko słowa refrenu :) w pierwszej piosence lecą słowa Dream live ooo ło don't you ...
-
Reklama Bardzo Fajna:D:Dchodzi mi o muzyke z reklamy wysp kanaryjskich, co gośc budzi się o 7:00 i ...
-
Płacz DzieckaProszę o to by ktoś podał mi plik, który będzie zawierał płacz niemowlęcia, nie chodzi ...