-
80's - Rozpoznanie PiosenkiWitam wszystkich - wpadła mi w ucho piosenka, jest dosyć znana, bo sam wiele razy ...
-
Piosenka Z You Can Dance!!!szukam piosenki, która pojawiała się na filmikach końcowych (tzn. jak ktoś odpadał z programu i ...
-
Jak Sie Nazywa Ten Utwór Co Leci W Tle Tego Filmiku?[pl.youtube.com] jak sie ten utwór nazywa?
-
Hip Hop?[youtube.com] Błagam powiedzcie kto to śpiewa? Tylko fragment muzyki w tle ale proszę o ...
-
Reklama Lotos Dynamicreklama paliw lotos budzi zwierzę coś tam na samym początku idzie tekst w tej piosence ...
-
Prawdopodobnie Włoska Piosenka-znana!Proszę o pomoc w tytule i wykonawcy utworu>>> Poniżej link do fragmentu utworu: [jr-cds.de]
-
P. Bałtroczyk Na żywopiosenka co śpiewali wodecki grabowski i kryszak tam coś heroicznie zacofani co to jest za ...
-
Call Me Nowszukam piosenki z refrenem "caaaaall me now " ostatnio tyle usyszałem w radiu eska, na stronie ...
-
Piosenka Z Finałowego Tańca Gabrysiapiosenka do której tańczył w finale Gabryś w solo
-
Jakis Czas Temu Czesto Puszczana W Trojce, Piosenka Po Angielsku Ale Ze Wschodnim Akcentem.lecial kiedys w trojce taki utwór gdzie spiewala babeczka (po angielsku)- moze bardziej dziewczyna , ...
-
!!!PROSZĘ O POMOC NUTKA Z FILMU!!!!!!!!!!!!!!zna ktos tę nutke jak ktoś wie to bardzo prosze o podanie mi tytuł i ...
-
W Radiu Fanpotrzebował bym taką piosenke w radiu leciała takie dziewczyny po francusku coś rapują niestety nic ...
-
Solówka GabrysiaMoże mógłby ktoś podać piosenki z pierwszej finałowej solówki Gabrysia/
-
Piosenka Z Duetu Marcina I Gabrysiapamietam, ze to była piosenka Marilyn'a Manson'a. Znacie tytuł?
-
Wyspy Kanaryjskiechodzi mi o muzyke z reklamy wysp kanaryjskich, co gośc budzi się o 7:00 i ...
-
Piosenka Z Radia Planetaszukam piosneki w której słowa lecą: I need you to stay, staayy!! piosenka jest dosc ...
-
Z Lekkim Ruskim Akcentemlecial kiedys w trojce taki utwór gdzie spiewala babeczka (po angielsku)- moze bardziej dziewczyna , ...
-
Jakiej Piosenki Jest to Cover??Witam serdecznie!! Mam pytanko!! Czy ktoś z Was wie może jakiej piosenki jest to cover?? Albo ...
-
JAKA TO MELODIAWE WCZORAJSZYM ODCINKU "JAKA TO MELODIA" JUŻ PO FINALE TA BLONDYNKA LENKA ŚPIEWAŁA JAKĄŚ PIOSENKĘ ...
-
STARA PIOSENKAJest to stara, wolna i nastrojowa piosenka. Na początku jest wejście w którym KTOŚ gra ...
-
Z Reklamy Kawy Tchibo I Winterfreschchodzi o reklamę tchibo excluzive tą na święta. I jeszcze winterfresch co teraz leci ...
-
Jak Sie Nazywa Ten Kawałek Co Leci W Tle??[pl.youtube.com] co to za utwór??
-
HelpWiecie jak nazywała się piosenka która leciała w tle gdy był filmik o Wioli w ...