-
Londyńczycyprosze o tytul i wykonawce z początku serialu londynczycy. :) z góry dziękuje. :) jakby ...
-
Stare GryHej, pamiętam, że gdy byłam w gimnazjum, nasza szkoła miała komputery typu Macintosh. Na informatyce ...
-
Nescafe Dolce Gustowie ktoś co to za muzyka w tej reklamie?
-
This Is the Life Time[koniak17.wrzuta.pl] szukam piosenki która leci na początku tego nagrania... This is the life ...
-
Dla Prawdziwych Mózgów Myuzycznych:) Znany Utworek Z RMF-FMNie będę owijał w bawełne. Kawałek ten leci dość często na stacji RMF-FM i rozpoczyna ...
-
Alfa Romeoreklama alfy romeo w programie fabryka gwiazd, wiem ze wystaepuje slowo technology ;p czy ktos ...
-
Winterfreshpiosenka z nowej reklamy winterfresh? ;>
-
Tytyłu Piosenek...........znam tylko słowa refrenu :) w pierwszej piosence lecą słowa Dream live ooo ło don't you ...
-
Reklama Bardzo Fajna:D:Dchodzi mi o muzyke z reklamy wysp kanaryjskich, co gośc budzi się o 7:00 i ...
-
Płacz DzieckaProszę o to by ktoś podał mi plik, który będzie zawierał płacz niemowlęcia, nie chodzi ...
-
80's - Rozpoznanie PiosenkiWitam wszystkich - wpadła mi w ucho piosenka, jest dosyć znana, bo sam wiele razy ...
-
Piosenka Z You Can Dance!!!szukam piosenki, która pojawiała się na filmikach końcowych (tzn. jak ktoś odpadał z programu i ...
-
Jak Sie Nazywa Ten Utwór Co Leci W Tle Tego Filmiku?[pl.youtube.com] jak sie ten utwór nazywa?
-
Hip Hop?[youtube.com] Błagam powiedzcie kto to śpiewa? Tylko fragment muzyki w tle ale proszę o ...
-
Reklama Lotos Dynamicreklama paliw lotos budzi zwierzę coś tam na samym początku idzie tekst w tej piosence ...
-
Prawdopodobnie Włoska Piosenka-znana!Proszę o pomoc w tytule i wykonawcy utworu>>> Poniżej link do fragmentu utworu: [jr-cds.de]
-
P. Bałtroczyk Na żywopiosenka co śpiewali wodecki grabowski i kryszak tam coś heroicznie zacofani co to jest za ...
-
Call Me Nowszukam piosenki z refrenem "caaaaall me now " ostatnio tyle usyszałem w radiu eska, na stronie ...
-
Piosenka Z Finałowego Tańca Gabrysiapiosenka do której tańczył w finale Gabryś w solo
-
Jakis Czas Temu Czesto Puszczana W Trojce, Piosenka Po Angielsku Ale Ze Wschodnim Akcentem.lecial kiedys w trojce taki utwór gdzie spiewala babeczka (po angielsku)- moze bardziej dziewczyna , ...
-
!!!PROSZĘ O POMOC NUTKA Z FILMU!!!!!!!!!!!!!!zna ktos tę nutke jak ktoś wie to bardzo prosze o podanie mi tytuł i ...
-
W Radiu Fanpotrzebował bym taką piosenke w radiu leciała takie dziewczyny po francusku coś rapują niestety nic ...