-
Fjana piosenka usłyszalem ja w radiu, pomocy :)Usłyszalem fajna piosenke w radiu. Może zna ktoś jej tytuł, wykonawcę, lub chociaz potrafi mi napisac ...
-
Znana muzyka[monya.wrzuta.pl] zaczyna sie od 2 min co spiewa taka dziewczyna czy jest tego wersja ale bez ...
-
song z vivy, trzy dziewczyny i m@&%#npotrzeuje tytulu piosenki ktora kilka razy widzialam na vive jednak za kazdym razem nie podali ...
-
SZUKAM TYTUŁU PIOSENKI BŁAGAM O POMOCPIOSENKĘ SŁYSZAŁAM W JAKIMŚ FILMIE LUB BAJCE A ZACZYNAŁA SIĘ TAK..... KRĘĆ SIĘ SZYBCIEJ KARUZELO ...
-
PILNE WAŻNE CO TO ZA NUTY????1. [tswkamil.wrzuta.pl] 2. [tswkamil.wrzuta.pl] To dla Mnie ważne potrzebuje tych piosenek.
-
Polska piosenkaPoszukuję polskiej piosenki, którą śpiewa kobieta. Jej słowa brzmiały mniej więcej tak: Gdzie ty, tam ja Mimo ...
-
NO KOCHANI POTRZEBUJĘ WAS :)CO TO ZA UTWÓR : [jamajka101.wrzuta.pl] DZIĘKI:face-devil-grin:
-
Starsza piosenkaBardzo fajna starsza piosenka leci jakos tak (spiewa kobieta) one day ,one day ,one life ...
-
Reklamato jest chyba reklama plusa . w tej reklamie ludzie wyciagaja sie z plecakow . ...
-
Szukam piosenki Nickelbackw radiu ostatnio czesto leci piosenka od Nickelback . czy ktos wieki ona ma tytul ...
-
Ślub, trumna, fotrepianposzukuje piosenki (nie znam zespołu... ale wiem że gra "ciężką" muzykę. Teledysk przedstawia parę która zamierza ...
-
gossip girl odcinek 13hej mam wielka prosbe!!! \czy zna ktos tytul piosenki z 2 sezonu plotary z odcinka 13tego??wtedy ...
-
hous a'la latinoszukam piosenek szybkich danse, house, w rytmie latino ;) tzn jakiś szybkie do tańczenia, nadające ...
-
Mam talen KulawikCo za piosenka leciała w tle jak Klaudia schodziła ze sceny w finale?
-
z radiaszukam dwoch piosenek. w jednej babka spiewa w refrenie memory, memory, memory .. cos takiego ...
-
Piosenka z reklamy golarki philishavektos moze zna piosnke z tej reklamy? Ta reklama leciala kilak lat temu, to byl ...
-
Poszukuję piosenkiŚpiewa ją kobieta. Były w niej słowa: never fall in love again.
-
DzwonekNiedawno znajoma wysłała mi dzwonek, a że kawałek jest fajny szukam tytułu żeby mieć pełną ...
-
Nutka z radia planetyWitam wszystkich !! A wiec tak slyszalem ta nutke dzisiaj w radiu planeta i w refrenie ...
-
Nutka z radia planetaWitam wszystkich !! A wiec tak slyszalem ta nutke dzisiaj w radiu planeta i w refrenie ...
-
Prosze o tytul i wykonawce !!Witam !! Jak w temacie prosze o tytul i wykonawce: [wrzuta.pl]
-
swiateczna :PPszukam swiatecznej piosenki, ktora spiewa dziewczyna (muzyka troche inna), w pierwszych slowach jest ...september..........i miss ...
-
Fragment z dłuższego mixu houseWitam, Słuchając kiedyś w radiu jakiegoś wieczornego mixa (a mam w zwyczaju nagrywać niektóre tego typu ...