-
prosze o pomoczna ktoś tą piosenkę ? :face-devil-grin:
-
piosenka z radia zetW refrenie brzmi mniej więcej tak bo trudno wyłapać jakieś słowa :) : uuuuuu, falling ...
-
Co to za nutka? fragment mp3Co to za nutka?
-
Hakuna MatataHej wie ktoś co za muzyczka leci jak się wejdzie na stronkę ? [hakunamatata.net.pl]
-
Hiciorek z lat 90' Jaki tutuł lub wykonawca?Rytmiczna i szybka piosenka- klimaty La Bouche i Soundlovers
-
Kto to wykonuje ?Przepraszam za jakość, ale nagrane w klubie ... od ok 25sek. słychać słowa itp. znany ...
-
Co to za nutka?Witam, może ktoś wie co to za utwór, który załączam poniżej ;p
-
Kuba Wojewódzki 09.12.08chodzi mi o piosenkę z programu k.wojewódzkiego z dnia 09.12.08 r. gdy kuba wjedzał na ...
-
POMOCY :DPoszukuję piosenki którą słyszałam kilka razy ;) jest ona (chyba) po hiszpańsku :) A wiec napiszę tak ...
-
PIOSENKA Z CASTINGU 3 Pauliny Jaksimznacie tytuł piosenki z castingu do której tańczyła ww Paulina Jaksim ?? . prosze o pomoc ...
-
Znacie Tą Piosenkę???Piosenka ta jest bardzo fajna, wiem że w refrenie powtarza się ajajaj ajajaj, wokalem przypomina ...
-
szukam tytuły pewnej piosenki....słowa tej piosenki to ... Dream live don't you trajed dream live eny czens" moze ...
-
przerobka ,szukam tytulu!szukam piosenki ktora czesto leci na rmf maxxx (przynajmniej w Poznaniu),spiewa ja kobieta, zapowiadaja ja ...
-
Piosenka z traileru Mirror's EdgeWitam ! Mam pewien problem... Jak się nazywa ta piosenka co leci w tym filmiku ? [pl.youtube.com] Pozdrawiam xD
-
Piosenka Z Vitaminka :DTa reklama z tym lasem z marchewek , rzeką z soku marchwiowego no itd
-
Piosenka z Eski i RMF maxxxJakiś remix chyba, dyskotekowa, najpierw facet śpiewa a potem babka if you wan`t me oh ...
-
zwaistun swiąteczny w TVP2hej. od jakiegos czasu w TVP2 w zwaistunach filmów świątecznych słychać taki fajny kawałek. Nie ...
-
Piosenka Z Tekstem 'in the Air' POMOCYSzukam piosenki w stylu Dance Dziewczyna śpiewa pare zdań i leci melodia Ona spiewa coś tam ...
-
piosenka w tle zapowiedzi świątecznych filmów w TVP2szukam tej piosenki czy możecie pomóc? proszę Was:*
-
YouTube spokojna piosenka...szukam piosenki z tego filmiku, bardzo był bym wdzięczny za pomoc... [pl.youtube.com]
-
jakiś remix "died in your arms tonight"szukam już od dłuższego czasu remixu kawałka z tematu jedyne co pamiętam poza tytułem to ...
-
'piosenka' Po Porannym WF'ie [eska Rock]wiecie może co za "piosenka" leci tak koło 10 na esce rock? Taga głupia troche :P. ...
-
Muzyka z Ibizy ! LInk do Filmiku .[pl.youtube.com] pilnie potrzebuje tych 2 tytułów z tego filmiku z IBIZY xd mam nadzieje ze ktos bedzie ...