-
Piosenka z Kuby WojewódzkiegoChodzi mi o piosenke z Kuby, która leci jak on wchodzi do studia. Takie troche ...
-
co to za nuta ??co to za piosenka. slyszalem ja wiele razy ale wypadlo mi z glowy co to ...
-
3 Odcinek(IIedycja YCD)dziewczyna Tańczy DancehollCzy zna ktoś mix piosenek przy których tańczyła dziewczyna taka czarna z długimi włosami,co tańczy ...
-
Sambowe piosenkiPrawie wszystkie zaczynają się po angielsku. Większość z nich zaczyna się np. one-two-threee-four lub five-six-seven-eight. ...
-
z rmf rm :):face-devil-grin: leci tam od niedawna i jest to takie disco przeróbka starej hmm cos takiego... ...
-
z wrzuty /klub protektor/zna ktos muze ktora leci w :[wrzuta.pl] od momentu : 3:05 ? ;) byla bym ogromnie ...
-
uwtor z outro serialu Robocopswego czasu na polsacie lecial serial Robocop, zazwyczaj na koniec przy napisach koncowych lecial jakis ...
-
Piosenkiiszukam piosenek cos w rodzaju OH CAROL
-
Stara PiosenkaWitam. Czy kojarzy ktoś piosenkę, w której mężczyzna śpiewa mniej więcej coś takiego: "I need you ...
-
Piosenki :Dszukam jakis fajnych wedlug was piosenek z tych lat :D prosze równiez o tytuły fajnych ...
-
KUBA WOJEWóDZKI I ZAKOśCIELNYJaki tytuł nosi piosenka którą wczoraj puszano na poczatku odcinka. Spolszczone słowa mniej wiecej brzmiały ...
-
piosenka śpiewana przez kobieteusłyszałem 16.12. o 15:55 w radiu złote przeboje piosenki której melodia szła tak [wrzuta.pl] (przepraszam ...
-
Fjana piosenka usłyszalem ja w radiu, pomocy :)Usłyszalem fajna piosenke w radiu. Może zna ktoś jej tytuł, wykonawcę, lub chociaz potrafi mi napisac ...
-
Znana muzyka[monya.wrzuta.pl] zaczyna sie od 2 min co spiewa taka dziewczyna czy jest tego wersja ale bez ...
-
song z vivy, trzy dziewczyny i m@&%#npotrzeuje tytulu piosenki ktora kilka razy widzialam na vive jednak za kazdym razem nie podali ...
-
SZUKAM TYTUŁU PIOSENKI BŁAGAM O POMOCPIOSENKĘ SŁYSZAŁAM W JAKIMŚ FILMIE LUB BAJCE A ZACZYNAŁA SIĘ TAK..... KRĘĆ SIĘ SZYBCIEJ KARUZELO ...
-
PILNE WAŻNE CO TO ZA NUTY????1. [tswkamil.wrzuta.pl] 2. [tswkamil.wrzuta.pl] To dla Mnie ważne potrzebuje tych piosenek.
-
Polska piosenkaPoszukuję polskiej piosenki, którą śpiewa kobieta. Jej słowa brzmiały mniej więcej tak: Gdzie ty, tam ja Mimo ...
-
NO KOCHANI POTRZEBUJĘ WAS :)CO TO ZA UTWÓR : [jamajka101.wrzuta.pl] DZIĘKI:face-devil-grin:
-
Starsza piosenkaBardzo fajna starsza piosenka leci jakos tak (spiewa kobieta) one day ,one day ,one life ...
-
Reklamato jest chyba reklama plusa . w tej reklamie ludzie wyciagaja sie z plecakow . ...
-
Szukam piosenki Nickelbackw radiu ostatnio czesto leci piosenka od Nickelback . czy ktos wieki ona ma tytul ...
-
Ślub, trumna, fotrepianposzukuje piosenki (nie znam zespołu... ale wiem że gra "ciężką" muzykę. Teledysk przedstawia parę która zamierza ...