-
kto zna ten utwor? Poschluchajcie..nagralem to kiedys na kasete z radia
-
Youtube...Proszę o rozpoznanie pierwszego utworu z tego nagrania: [pl.youtube.com]
-
2 piosenki z RMI FMREC02: [www2.zippyshare.com] REC07: [www2.zippyshare.com] Z góry dzięki.
-
YT[pl.youtube.com] [pl.youtube.com] [pl.youtube.com] prosze o szybką odp
-
POMOCY!!!Potrzebuje tytułu i wykonawcy pewnej piosenki! Wiem tylko tyle ze jest z lat 98/99. W ...
-
TiestoJoł Wie ktoś jaki jest tytuł tego: [wrzuta.pl] Wiem, że to jest Tiesto i tyle... I przepraszam za ...
-
Piosenka świąteczna??Witam!! Odgadnijcie jaka to piosenka śpiewa ja kobieta, po angielsku, wesoła Zanucone
-
Nie pamiętam słów, tylko teledysk...Teledysk wygląda jak zrobiony na Commodore 64 (w zasadzie był zrobiony na Amidze). Zaczyna się ...
-
utwór z youtube[youtube.com] nie wiem co to za utwór a bardzo mi potrzebny na sylwka proszę ...
-
świąteczna piosenka??Witam szukam piosenki świątecznej w języku angielskim, leciała dzisiaj w RMF fm, śpiewa ją kobieta, ...
-
piosenka z radiaszukam tej piosenki. Mam nadzieje, ze w miare dobrze slychac ta muzyke ... z gory ...
-
YouTube ! pomocy[pl.youtube.com] Potrzebuje tej piosenki z tego filmu( w wersji live !) Plisss:face-plain:
-
prosze o pomoczna ktoś tą piosenkę ? :face-devil-grin:
-
piosenka z radia zetW refrenie brzmi mniej więcej tak bo trudno wyłapać jakieś słowa :) : uuuuuu, falling ...
-
Co to za nutka? fragment mp3Co to za nutka?
-
Hakuna MatataHej wie ktoś co za muzyczka leci jak się wejdzie na stronkę ? [hakunamatata.net.pl]
-
Hiciorek z lat 90' Jaki tutuł lub wykonawca?Rytmiczna i szybka piosenka- klimaty La Bouche i Soundlovers
-
Kto to wykonuje ?Przepraszam za jakość, ale nagrane w klubie ... od ok 25sek. słychać słowa itp. znany ...
-
Co to za nutka?Witam, może ktoś wie co to za utwór, który załączam poniżej ;p
-
Kuba Wojewódzki 09.12.08chodzi mi o piosenkę z programu k.wojewódzkiego z dnia 09.12.08 r. gdy kuba wjedzał na ...
-
POMOCY :DPoszukuję piosenki którą słyszałam kilka razy ;) jest ona (chyba) po hiszpańsku :) A wiec napiszę tak ...
-
PIOSENKA Z CASTINGU 3 Pauliny Jaksimznacie tytuł piosenki z castingu do której tańczyła ww Paulina Jaksim ?? . prosze o pomoc ...
-
Znacie Tą Piosenkę???Piosenka ta jest bardzo fajna, wiem że w refrenie powtarza się ajajaj ajajaj, wokalem przypomina ...
-
szukam tytuły pewnej piosenki....słowa tej piosenki to ... Dream live don't you trajed dream live eny czens" moze ...