-
Piosenka Z Reklamy WinterfreshTa reklama zaczyna się tak, ze spotykaja sie 4 duuze grupy ludzi (matali, kujonow, sportowcow ...
-
Hip-hopowy Kawalek (amerykanski) Z Udzialem Dzieci Dosyc Stary...pamietam tylko tyle ze spiewl go facet, a w refrenie spiewaly dzieci i lecial czesto ...
-
Co to Za Piosenka?proszę o pomoc: [ftv.com] dziekuje :face-smile:
-
Reklama Stacji PaliwowejWitam! Leciała taka fajna piosenka na reklamie stacji paliwowej. Ale nie wiem jak sie ta ...
-
SATYSFAKCJA TVN STYLEZna ktoś może tytuł piosenki która leci w zapowiedzi serialu "SATYSFAKCJA" na TVN Style? Bardzo ...
-
O MiłościSZukam piosenek o miłości. Najlepiej polskich. Albo stare zagraniczne
-
2 Piosenki Do Rozszyfrowania =][wrzuta.pl] [wrzuta.pl] proszę o wykonawców i tytuły ;)
-
Piosenka Z AntyradiaWitam, dzis w radiu uslyszalam piosenke z takstem: "ty wijesz sie u mych stop, ja nie ...
-
Ta Nuta "męczy Mnie"od Pół Roku...Elo ;] Więc tak, przejde do rzeczy:P Oglądałem sobie filmik kiedyś, spodobała mi sie muzyka w tle, ...
-
Muzyka Z Filmiku Z YoutubeWitam. Może ktoś jest w stanie mi pomóc i powiedzieć co to jest za piosenka ...
-
SOS .... Szukam KawałkaPamiętamy ,że w tekście było coś o wiadomości w butelce ...SOS ... czy jakoś tak ...
-
Tytuł Piosenki - Radio Love ?Witam, czy ktoś zna tytuł piosenki, w tekscie jest na pewno "Radio Love" i ...
-
Jaki Jest Tytuł Tej Piosenki (z Radia PLANETA FM Kraków)Proszę o podanie tytułu i wykonawcy piosenki [wrzuta.pl] . Dziękuję.
-
Pomóżcie...:(:(witam szukam piosenki z tego filmiku [metacafe.com] chodzi mi o tą drugą piosenke nie ...
-
Co to Za Melodia?Czy wie ktoś może co to za utwór?? [bartasb17.wrzuta.pl]
-
Lil Scrappyposzukuje tytułu tej piosenki Lil Scrappiego [pl.youtube.com]
-
Zna Ktos Muzyke Lecaca Na Stronie Www.kinderbueno.plnie moge sobie przypiomniec za chiny ludowe
-
Piosenka Rnbleciala w okresie wakacyjnym. w teledysku spiewa azjatka z jednym, badz kilkoma czarnymi. rytmem podobna ...
-
Reklama Ery :)hej, wiecie moze jak nazywa sie piosenka z reklamy ery gdzie spiewaja [ begin.... thirsty...]?? typeczka ...
-
Pilne Plx Helpnijcie Mi !!!Co to za piosenka mało znane ale fajne xd [spryciarze.pl] [-_-]:face-devil-grin:
-
Jaki Tytuł??pomocy. Co to za piosenka śpiewa ja jakaś babka jest taka szybka i ma słowa ...
-
Need :)Bardzo proszę o pomoc nie wiecie może jak nazywa się ta piosenka w tle ...