-
Prosze Was O Tytół Tego Kawałka, Bo Już Nigdzie Nie Mogę Znaleść ;(Znalazłem na youtubie taki kawałek, którego tytułu nigdzie nie mogę zdobyć ;( pomóżcie mi proszę... [pl.youtube.com] ...
-
Techno POWERUsłyszałam ostatnio w radio taką fajną muzyke techno... Chyba to śpiewała kobieta, najpierw było POWER ...
-
PiosenkaZ jakiego filmu jest ta piosenka? [wrzuta.pl]
-
Szukam PiosenkiSzukam piosenki, podkład bardzo podobny do tego: [wrzuta.pl] t_me_blow_ya_mind ale wokal inny. Piosenka której szukam jest dośc ...
-
Proszę O Pomoc, Jaka to Melodia?Bardzo proszę o pomoc w odgadnięciu poniższego utworu, jeżeli komuś kojarzy się on z jakimś ...
-
2 Utwory =)[youtube.com] Prosze o tytul tego utworu =( I jeszcze jedno, jest taka piosenka/utwor BARDZO podobny do hymnu ...
-
Prosze O Tytół Tej Piosenki[nigas89.wrzuta.pl]
-
Piosenka Z Filmuposzukuje tej samej wersji piosenki co jest w tym filmie facet ma super głos [pl.youtube.com] jeśli ktoś ...
-
Teledysk Prosze O PomocWitam szukam piosenki ktura widziałem na MTV w teledysku były tam dwie sliczne dziewczyny które ...
-
Pytanko ;)czy "chryzantemy złociste" to piosenka orginalna czy przeróbka?? a jeśli przeróbka to jakiej piosenki??
-
Tytuł Piosenki Cascadypiosenka leci na planecie fm- jaki jest jej tytuł i przy okazji czy wie ktoś ...
-
Starszy Utwor, Przerobkaheej ;d od pewnego czasu poszukuje pewnej piosenki niestety bezskutecznie.. chyba jest to dosyc stary ...
-
Proszę O Pomoc, Jaka to Melodia?Bardzo proszę o pomoc w odgadnięciu poniższego utworu, jeżeli komuś kojarzy się on z jakimś ...
-
Piosenka Z Gold Fmrefren był mniej więcej: everything you say to me... w miare szybka
-
Instrumentalna Piosenka HabakukCzy Habakuk ma jakieś w całości lub prawie w całości instrumentalne kawałki? Wydaje mi się, ...
-
BLUE NOTE Poznan!!Klubowe Rytmy : Cos...Come Home Tonight, We,I Come Lub Aint Come, Spiewa Chlopak!Bardzo, albo jak to w Poznaniu mega zalezy mi na odnalezieniu tej piosenki... takie klubowe ...
-
Nieznany Utwór GitarowyWitam. Czy mógłby mi ktoś powiedzieć kto jest wykonawcą tego utworu ? z góry dziękuje ...
-
Jest Crunchips Jest ImprezaPoszukuję piosenki z reklamy crunchipsów. reklama jest taka że w szkole na zmianę pokazują się ...
-
WOŚPZcy ktoś wie moze gzdie można znaleź muzyke z czołówki reklam WOŚP,która leci zawsze przed ...
-
Co to Za Piosenka, Zna Ktoś ?Proszę o pomoc w odgadnięciu poniższego utworu :-) [wrzuta.pl] Jeżeli by ktoś kojarzył to bardzo bym prosiłbym ...
-
Super Teledysk Prosze O PomocWitam szukam piosenki ktura widziałem na MTV w teledysku były tam dwie sliczne dziewczyny które ...
-
Co to Za Piosenka ????? Leci W Menu Gry..... Pomózciebłagam troche nie wyraznie ale przejdzie:face-crying:
-
Pada ShrekJak nazywa się piosenka z 0:44 z tego filmu: [pl.youtube.com]
-
HancockCzy rozpoznajecie piosenke z filmu "hancock" mniej wiecej na poczatku filmu. Słowa sie powtarzaja: "gier ...