-
39 I Pol. Blog 27.tola w jednym odcinku spiewala fajna piosenke na pianinie. taka spokojna. kojarzy ktos?:face-angel::face-smile:
-
Proszę O Pomoc, Jaka to Melodia?Bardzo proszę o pomoc w odgadnięciu poniższego utworu, jeżeli komuś kojarzy się on z jakimś ...
-
What Is It ?niestety nie znam słów tej piosenki, jest to cos w stylu piosenki mika- happy ending ...
-
SUPER WAŻNE PISAC PROOOSZE;]szukam piosenki lecz nie znam tytułu znam tylko kawalek jej jakos tak: I love my life ...
-
Szukam Wolnej Piosenkikurde a ja szukam piosenki jak jej nie znajde to chyba nie zasne :] nie ...
-
Tematyczne Piosenki :)Szukam piosenek temtycznych do danych subkultur xD :) Pomożecie ? . To tak do : *Emo *Metalowce, Punki *Hipisi *i inne ...
-
Serial Dowody Zbrodniszukam piosenki ,która jest gdy zaczyna się serial ??
-
SIĘ KRĘCI 17.01.2009r! POLSATGdy Maciek DOwbor przeprowadzał wywiady w tle leciała muzyczka- coś jakby słowa leciały "city...girl" co ...
-
Tytuł[pl.youtube.com] Zna ktoś nazwę tej piosenki?
-
Piekna Francuska Piosenka! Prosze Pomozcie[daniel6110.wrzuta.pl] ani to stara ani nowa, spiewa ja jakis facet cos ala Garou (moze to ...
-
Szukam Tego KawałkaTrochę któtki wycinek, ale może ktoś będzie wiedział.
-
Potrzebuje TytułuPotrzebuje piosenki która prawdopodobnie śpiewa Georgina Tarasiuk i jest coŚ takiego: na najdalszej z gwiazd ...
-
Jazz Kamila I WioletyProszę o tytuł nuty jaką leciała do jazzu tej pary, podczas powtórkowego programu, może ktoś ...
-
Rockowa Piosenka Z Radia.Poszukuję piosenki rockowej, którą słyszałam w radiu Eska i Eska Rock. Piosenka jest teraz znana. ...
-
Co to Za Dwie Piosenki ?[pl.youtube.com] [pl.youtube.com]
-
piosenka z reklamy Braun (depilator)bardzo dlugo poszukuje tej piosenki.. Pierwszy raz uslyszalam ja w "Lejdis".. niedawno pojawila sie w ...
-
Joana W Tekście XDPoszukuję szybkiej piosenki coś pop,dance,techno, z pojawiającym się imieniem Joana :):face-smile:
-
Winiary, Albo KnorrSzuam piosenki z reklamy tych dwóch firm wymenionych w temacie. fabuła reklamy: narrator opowiada, że coraz ...
-
GomorraWie moze ktos z was co to za piosenka leci w filmie "Gomorra" jak chłopaki ...
-
Piosenka Na Początku "weekendu Pościelowego" Vh1Chodzi mi o melodie, która leci w tle, kiedy program się rozpoczyna (w momencie, kiedy ...
-
O.S.T.R. - Z Odzyskuchodzi mi o ten kawałek, jakby ktoś go posiadał w super jakości to błagam o ...
-
Problem! Piosenka..Chodzi mi o piosenke ktora w miare często pojawia się na ViVie . Opis teledysku: Jest ślub.Pan ...
-
Polsat, Film Wielkie Nadziejechodzi mi o tytul piosenki ktora leci przy eklamie filmu pt wielk,ie nadzieje na polsacie, ...
-
Nieraz Mam Taka Mysl Zeodpowiada ta osoba tylko co ta strone zalozyla byc moze to nie jest prawda ...