-
Jaki Kawałek W Tle? ? ?[pown.it] - jak kawałek leci w tle? Dzięki z góry za pomoc.:face-angel:
-
Reklama 28 DniWitam. Na polsacie od kilku dni leci reklama filmu "28 dni". Wie ktoś może tytuł ...
-
WinterfreshWie ktoś może co to za utwór, ktory leci w reklamie Winterfresh `mniejsze - dyskretnejsze` ...
-
Piosenka Wykonywana Przez Chór...Piosenka jest wykonywana przez chór, w języku obcym, ma poważny charakter. W zeszłe lato i ...
-
Viva. Stara.szukam pioseneczki troszeczke juz starej, ale bardzo ladnej.. pamietam w teledysku jest dziecko w lesie i ...
-
Co to Za Nuta?witam, uslyszalem to w sobote 24.01.09 w poznaniu w post dali na 2 pietrze... prosze o ...
-
Muzyka Z Portalu MuzycznegoWitam Przeglądając jeden z portali muzycznych w tle gra przeróbka piosenki Morandii adres tego portalu ...
-
Znacie Tytuł Piosenki Z Tego Filmu?:)[pl.youtube.com] czy zna ktoś może tytuł piosenki z tego filmu?:face-smile:Jesli tak będe bardzo wdzięczna za ...
-
Ciężka Sprawa ;)znacie może piosenkę z wczorajszego odcinka "sexu w wielkim mieście" leciała na końcu, dziewczyny były ...
-
Jakas Tampiosenka dance, techno gdzie sa slowa baby it's you, baby it's you alub podobne ;p ...
-
You Can Dance Madzia Choroszyjaka jest druga piosenka z tego filmiku [pl.youtube.com] proszę :face-sad:
-
Frosta!!witam bardzo proszę o pomoc!!szukam tytułu piosenki z nowej reklamy frosty!!!jeżeli ktoś wie ...
-
Reklama OrangeCzy kojarzycie melodyjkę (bo to nawet nie jest piosenka) z najnowszej reklamy orange? Ludzie budują ...
-
Mam Pytanko...w Sprawie Utworu Bushido - Sonnenbank Flavour?????pomózciema ktoś może taką sama wersje co ja nagrałem jak ktoś ma to niech wstawi ...
-
Potencjalnie Fajny Kawałek (może Ktoś Zna?)Ja ponownie z dzwonkiem do rozpoznania. Sytuacja identyczna - dostałam dzwonek, ale nikt nie wie ...
-
Piosenka Z Radia Rmf FmTa piosenka leciała dzis rano gdzieś kolo 6.00. Po angielsku, słychac było syreny policyjne w ...
-
Piosenka Z PlanetyWitam.Kojarzy ktos moze piosenke czesto leci na planecie fm,jest motyw jakby z utorkow members of ...
-
PROSZE O TYTUL!Zna ktos tytul? niestety krotki fragment
-
Bank Pocztowyposzukuję piosenki z reklamy Banku pocztowego, kiedy koleś prowadzi tak jakby zajęcia fitness i każe ...
-
Szukam Piosenki!!!!!!!melodia jest stinga every breth you take a słowa inne, śpiewa refren kobitka zwrotke facet. ...
-
Pomocy Szybko![pl.youtube.com] potrzebna mi piosenka z tego linku wiem ze to remix my heart will go ...
-
Velvet - Fix Me (remix Z RFM MAXX)Witam! Ehhhh.. wczoraj(24.01.09, okolo 17.00) w radiu RFM MAXX słyszałem remix tej piosenki. Moze mi ktoś ...
-
Huncikhej szukam piosenki a tekst jest taki ( tylko jeden moment mam w pamięci tylko ...
-
Piosenka Z Niemieckiego Radia Internetowego Techno4ever.daje link z nagranym kawałkiem tej piosenki. z góry dziekuje za odpowiedzi. [wrzuta.pl]