-
Co to Za Piosenka, Zna Ktoś ?Wie ktoś może co to za piosenka: [wrzuta.pl] Jeżeli by ktoś kojarzył to prosiłbym o napisanie :-)
-
Reklama Renault MeganW reklamie facet cos tam mowi 'pamietasz, jak mowiłes, ze nigdy nie kupisz ...
-
Piosenka[youtube.com] znacie tę piosenkę jeśli tak to prosze o odp pzdr:)
-
Muzyka Z TestosteronuWie ktoś co za kawałek leci w tle kiedy tytus dowiaduje się że Stavros jest ...
-
Remix Nieznanej Piosenki Z Lat 80[wrzuta.pl] To remix nieznanej piosenki.Co to za piosenka?
-
Szukam Kawałka[bocianju87.wrzuta.pl]
-
Fiat Reklama W Radiuszukam piosenki z reklamy fiata. leci ona w radiu . słychac takie czkawki dzieci , ...
-
Księżniczki Z Piekła RodemSzukam tytułu piosenki, która leci w tle reklamy Queen Bees (Księżniczki z piekła rodem) na ...
-
Ziółko Mam TalentChodzi mi o piosenkę ktorą śpiewał ten Ziółko (Mateusz czy jakoś tak) w finale Mam ...
-
Proszę O Pomoc.. Co to Za Utwór ?Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu wykonawcy jak i tytułu poniższego utworu, gdyby komuś się ...
-
Hip-hopowa Piosenka Na DyskoteceNa wielu szkolnych dyskotekach słyszałem bardzo znaną, hip-hopową piosenkę. Brzmiała jakoś tak: .... ..... ..... ...
-
Piosenka Z Filmiku[spryciarze.pl] ktoś zan utwór z tego filmiku? z góry dzięki ;]
-
Piosenki O WódceWitam zbliżają sie moje urodziny a ja mam na dysku pustki zero muzyki, poszukuje głównie ...
-
Miami Inkprosze o tytul piosenki, ktora zawsze jest na koncu tego programu, taka w hawajsko-reggae stylu. ...
-
Muzyka Z FilmikuOd wakacji szukam tytułu tej piosenki proszę o pomoc!:) Tutaj filmik, a piosenka od 1.22 ...
-
Co to Za Utwór ?????????????utwór jest w słabej jakości ale myślę ze da sie go rozpoznać z góry dzięki
-
Raklama Hortexuszukam piosenki z reklamy hortexu puszczana jest i na reklamie soków i mrożonek bardzo pomysłowa ...
-
Nazwa TeledyskuPoszukuję nazwy teledysku, w którym śpiewała dziewczyna i kilku osobowy zespół. Dziewczyna wyszła za okno ...
-
`Zmierzch`Szukam nazw piosenek które pojawiają się w filmie "Zmierzch".. Jeśli ktoś zna to proszę o ...
-
Jakiś Trancowy Kawałek. Nie Znam Tytułu.Proszę o podanie tytułu i wykonawcy tego utworu. [pl.youtube.com]
-
Vocal Trance Z Radia InternetowegoJest to vocal trance z radia internetowego, piosenki zdążyłem nagrać tylko kawałeczek a nie wiem ...
-
Dziewczyna W Dyskotece . POMÓŻCIE !Może ktoś zna tytuł piosenki. teledysk był taki: dziewczyna była w dyskotece i poznawała różnych ...