-
nuta z RP.pl[www21.zippyshare.com] 27.20 co to za nuta ? chodzi dokładnie o wokal ?
-
Szukam Piosenki Rap/Trap (+załącznik).Ostatnio oglądając clipy na youtube natrafiłem na piosenkę która była "wpleciona" w środek filmu i ...
-
Muzyka z dzieciństwa setWitam wszystkich... potrzebuje waszej pomocy... A więc szukam jednego setu z disco polo w tym ...
-
Kojarzy ktoś taką piosenkę?usłyszałam u znajomego fajną piosenkę. niestety nie pamiętam za wiele. wiem, że na początku śpiewała ...
-
Po francusku (akordeon,skrzypce), styl Yann TiersenWitam, szukam tytułu piosenki z linka youtube, zaczyna się od 4:30 [youtube.com]
-
piosenka z mundialu 1998 pop discowitam poszukuje piosenki bodajże z okresu mundialu 19998 ro ku w tekście są podane nazwiska ...
-
piosenka z radia famy -j wont get (s) you?poszukuje piosenki grana byla w radio fama dnia 17,07,2012 okolo godziny 18.20 w slowach bylo I ...
-
Nowa piosenka ŁohohohohoPoszukuje piosenki akutalnie znanej.. Bardzo czesto leci w radiu teraz. Styl cos al'a "Bastille" "imagion ...
-
szukam utworuszukam utworu czesto leci u mnie w pracy ale nie mamy listy utworów. znalazłąm ...
-
http://ask.fm/sekuperopieo/answer/105540060628 nazwajak sie nazywa
-
co to za piosenka?[w525.wrzuta.pl]
-
Piosenka w stylu Amy Winehouse/Duffy + nagranieNie moge sobie przypomniec tytulu piosenki w stylu amy winehouse, duffy, lenki, palomy faith- glos ...
-
Mocne brzmienie, nie znam tytułu.[youtube.com] od 0:15 - 0:20 sek. leci ta piosenka. proszę o pomoc. dzięki.
-
Piosenka z E4me tvCześć poda ktoś tytuł piosenki która leciała przed chwilą (w teledysku taki facet w czarnych ...
-
co to za piosenka disco polo?[w593.wrzuta.pl]
-
Stara piosenka w remixie[www74.zippyshare.com] potrzebuje piosenkę z seta zaczyna się : 1 godzina 9 minuta 20 sekunda
-
poszukuje 3 piosenki z https://www.youtube.com/watch?vpotrzebuje 3 seta [youtube.com] z góry dziękuje !
-
Obecna reklama Heinz 2014Witam. Nutkę znam i mam namiary na nią na końcu języka jednak nie poradzę sobie bez ...
-
Co to za piosenka??[www57.zippyshare.com] - 42 MINUTA
-
Jak się nazywa piosenka z filmiku?Chodzi mi o tą co leci pod koniec filmiku [youtube.com]
-
Jaki jest nazwa utworu disco ?Na Polo TV był taki teledysk disco polo z lat 90-tych na którym byli panowie ...
-
piosenka z youtube (2:06)piosenka z tego filmiku, ktorej fragment leci w drugiej minucie, szostej sekundzie (2:06) [youtube.com]
-
prosze o pomocWitam. szukam piosenki ktorej teledysk widzialem tydzien temu w tv angielskiej. teledysk wygladal nastepujaco: widok kamery ...
-
stary rytmiczny utwórPoszukuję starej, rytmicznej piosenki, niestety pamiętam tylko rytm, taki dość szybki, możliwe że w refrenie ...
-
2 piosenkiWitam szukam 2 piosenek z tego seta [seciki.pl] 39:00/42:20 z góry dzięki za pomoc ...