-
Zna ktoś tą piosenkę?Zna może ktoś piosenkę, która leci na samym początku zanim rozpocznie się anime? [vk.com]
-
Piosenka francusko-angielskaCo to za piosenka: śpiewana przez faceta i kobietę ? Ma w tytule cos a ...
-
Co to za kawałek, trailer Warshaw Shore[alekino.tv] - chodzi mi o kawałek po Freak Enrique, leci tam tylko bit (39:36). Będę ...
-
jak sie nazywato coś: [scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net]
-
Nuta z radia - antyradioWitam, jak w temacie chodzi o nute z radia. Trudno mi o niej cokolwiek napisać, ...
-
Jaka to muzyka trailerowa?Zastanawia mnie, jakie tytuły muzyk znajdują się w tejże filmikach. Byłabym bardzo wdzięczna za pomoc. ...
-
Piosenka w stylu Tim BergWitam, mam problem. Otóż 14 lutego 2014roku na kanale muzyczne radio około godziny 20:20 słyszałam super ...
-
Techno z filmu :D[youtube.com]
-
Nazwy utworów[youtube.com] 47minuta/59:50/1:01:55/1:05:50/1:17:50 bardzo bym prosił
-
Starsza piosenka, często słyszana w radioSzukam piosenki, która brzmi dokładnie tak samo jak w poniższym fragmencie. Proszę nie sugerować się ...
-
A znacie może jeszcze to?Zna może ktoś ten kawałek?
-
helax hey boypiosenka z radia helax. spiewa laska, w refrenie jest "hey boy". prosze o pomoc.
-
Poszukuje nutki z seta:)02:01:00 - dj podaje tam nazwe nuty ale nie mogę doslyszeć :/ 02:05:00 [www29.zippyshare.com] liczę na waszą pomoc, ...
-
Lekko Stronniczy,odcinek 'Relacja z wyjazdu do Maroka'Witam, poszukuje tego kawałka, może ktoś go zna? [youtube.com]
-
z filmiku na YT[youtube.com] druga piosenka
-
Co to za nutka? woodstock 2013[youtube.com] 2:15
-
Z jakiego utworu pochodzi podkład z 0:30Jak wyżej : [youtube.com]
-
Szukam utworu...Zaczyna się od 7;10min :) [youtube.com]
-
jaki to remix w 9:50 min?[m.youtube.com]
-
szukam nuty z seta :)jest to chyba jedna z nowszych nutek. dobrze na*ierdala! :D jest on w 02:01:00 [www29.zippyshare.com]
-
kto jest wykonawcą tego utworu?witam, kto jest wykonawcą tego: [youtube.com] napewno nie jest to D.Hathaway pozdro
-
muzyka z jutuba[youtu.be] co to jest prosze panstwa?
-
Piosenka z tego indeksu... Coś od JoyTak jak w temacie ;) [reduction-image.com]
-
RAP (zagraniczny) - znany bit do rozpoznania - MM 3Czy jakiś dobry człowiek zna ten bit, który wchodzi w 12:50? [youtu.be]
-
Tytuł utworu/ów z setaCześć.Szukam utworu,utworów z seta między 6:34 a 8:00 [youtube.com]