-
Microphone Masters - bit do rozpoznania[youtu.be] 1:34 - proszę Was uprzejmie o pomoc ;D
-
co to za piosenka?siedzi mi w słowie jedna piosenka, niestety nie znam ani tekstu ani tytułu czy artysty. ...
-
Muzyka z fimiku na YouTube[youtube.com]
-
Kilka piosenek[www67.zippyshare.com] 9minuta/14:30/57:00/ oraz [www31.zippyshare.com] 42minuta (by nie robic nowego tematu) Dzięki za jakąkolwiek pomoc.Pozdrawiam
-
Co to za nuty?part.13 24-25Jak w temacie
-
Co to za nuta ? mp3 zalaczone :)[youtube.com]
-
Never stop the fucking bassJak nazywa się ta piosenka [frequency.com]
-
facet zaklada okulary i jest na wakacjach [teledysk]szukam piosenkiz teledysku w ktorym facet odbiera takie specjalne okulary i jezaklada siadajac na fotelu ...
-
SZUKAM PIOSENKI DOŚĆ REGULARNIE GRANEJ W RADIOPIOSENKA TA JEST GRANA W DOŚĆ SZYBKIM TEMPIE, MAM WRAŻENIE, ŻE W DUECIE KOBIETA I ...
-
Stara piosenkaWitam! Usłyszałam piosenkę niestety tekstu dobrze nie pamiętam wiem że było (...)i love you, i love ...
-
piosenka z Radia Plus, discoPiosenka leciała w Radiu Plus 03.01.2014r. ok. 12-13. W refrenie prawdopodobnie słyszałam "szagala szagala cora ...
-
co to może być za kawałekromantyczny kawałek wykonany w ciepłym delikatnym ,męskim wokalu.Utwór prawdopodobnie opowiada o kobiecie.W podkładzie muzycznym pojawia ...
-
Teledysk nagrywany przez chlopakahej, poszukuje piosenki, ktorej niestety znam tylko teledysk.. wiem, ze spiewa ja mlody chlopak, blondyn ...
-
Starsza elektroniczna piosenkaSzukam piosenki z tego filmiku : [youtube.com] przewinąć tak do 0:13
-
Czy ktoś zna tytuł od 2:00 ?Co to za nutka od 2:00 ? [youtube.com]
-
DubstepOd 0:00 do 0:18 [youtube.com]
-
Poznajecie może te kawałki?Jeśli ktoś kiedyś je słyszał i pamięta tytuł to proszę o pomoc.
-
energiczne techno/dubstepCzesc Po przeszukaniu internetu bez efektu zadam pytanie tutaj, poszukuje tytułu piosenki w której na samym ...
-
Piosenka z KFC.Szukam wolnej piosenki głos podobny do Within Temptation, praktycznie identyczny, jedyne słowa które wyłapałam to: ...
-
Stara piosenka hip-hop/rap/r'n'b[youtube.com] zaczyna się od 13:40
-
Energiczny Dubstep[youtube.com] Chodzi mi o muzykę od 0:00 do 0:06 :d Z góry dziękuje.
-
Witam szukam piosęki z reklamy funballMuzyka z reklamy reklama funball gdzie messi i inni podzucają puszką z coli a potem ...
-
Co to za piosenka?[vimeo.com]
-
Co to za piosenka?[youtube.com] Co to za piosenka, która jest przez pierwsze kilka sekund?
-
Rap z teledyskuW jednym z teledysków facet ma urodziny naglę 2 kolesi pakuje go do czarnej furgonetki ...