-
Czyja to kompozycja?[youtube.com] Nie wiem czyja to kompozycja? Znalazłam to jakis czas temu na laptopie
-
Szukam tytułu piosennki. Mam kawałek mp3Witam. Szukam nazwy piosenki tutaj wklejam jej kawałek. Z góry dziękuję i serdecznie pozdrawiam.
-
z tego linka1-wsza nuta [dloader.pl]
-
www.youtube.com/watch?v=2XwyC-T610cwww.youtube.com/watch?v=2XwyC-T610c
-
2 Piosenki z VinesSiemka potrzebuje 2 utworów do rozpoznania z tego filmiku [youtube.com] są to minuty 6:06 i ...
-
Co to za muzyka ?[youtube.com]
-
Znacie tytuł piosenki z filmiku z yt ?Piosenka zaczyna się od 4:40 ale najlepiej słychać od 5:00 [youtube.com]
-
Znacie tytuł piosenki od 0:00 do 0:06 ?[youtube.com] niestety jest to krótki urywek piosenki.
-
Znacie tytuł piosenki z filmiku z yt?od 11:58 [youtube.com]
-
muzykajakie to utwory?
-
Radio Zet Chilli - powtarzający się utwór reklamowyWitam, od kilku dni próbuję ustalić tytuł piosenki pojawiającej się kilka razy dziennie w formie ...
-
Piosenka typu remix, kawałek w linku na fbwitam, nie mogę znaleźć piosenki, mam nagrany jedynie kawałek, leciała w sklepie w którym puszczane ...
-
piosenki podobne do początek końca słoniawitam szukam piosenek pokroju "początek końca" wyk. słoń Tematyka; anarchia, koniec świata kiedyś słyszałem jedną ...
-
co to za piosenka ??co to za piosenka?? [sendfile.pl]
-
Muzyka z Radio Katowice.Jedyne co pamiętam to słowa "I know I'm not the only one" i to, że ...
-
Zna moze ktośtytuł chodzi o 30 sekundeKto pomoże z tytułem 3o sekunda ??? [www53.zippyshare.com]
-
Disco, pop, popularneSzukam piosenki disco bardzo znanej śpiewanej przez bakę może komputerowym głosem nie wiem czy to ...
-
club haven zielona góra[facebook.com] tytuł poprosze :) z gory dzieki
-
jaki to rodzaj muzykiwitam chciałbym się dowidzieć dokładnie co to jest za gatunek muzyki taka jak ta ? ...
-
piosenka radio czwórka dzis!szukam piosenki z radio czwórka, leciała dziś chwilę po 16, moze akurat ktoś sluchal wtedy ...
-
Co to za utwór w tle ??Muzuka od 0:30 [youtube.com]
-
Co to za bity?Posiadam 2 urywki bitów i chcialbym wiedziec co to za bity. [youtube.com] Od 2.40 ...
-
Cześć. Bardzo bym chciał wiedzieć co to za utwór! :)))[youtube.com] Chodzi mi o utwór od 2:06 do 2:26
-
Wspomnienie Anny PrzybylskiejWitam ! Zna ktoś muzykę z początku filmiku o Annie Przybylskiej ? www.youtube.com/watch?v=0aDLMnEneXIca
-
CS:GO roundsound ważne!Nuta jest dość znana :/